Πάει για το «μπαμ» με Αργεντινό εξτρέμ ο Βόλος

Αουγκούστο Λότι

Πάει για το «μπαμ» με Αργεντινό εξτρέμ ο Βόλος

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:06 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 02.08.2023

Μια σπουδαία μεταγραφή θέλει να κλείσει ο Βόλος με την απόκτηση του Αουγκούστο Λότι από την Κρουζ Αζούλ.

 Ο Βόλος συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Ενώ την ίδια ώρα επιμένει να «ψωνίζει» από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, κάτι που δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει να το κάνει κι αυτό το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι η ομάδα της Μαγνησίας επιχειρεί να κλείσει μια μεταγραφή, αρκετά δύσκολο. Αλλά σε περίπτωση που το καταφέρει θα πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Αουγκούστο Λότι.

Ο 27χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και ανήκει στην Κρουζ Αζουλ. Στην οποία πήγε τον προηγούμενο Ιανουάριο από την Ατλέτικο Τουκουμάν, αλλά ποτέ δεν βρήκε την ευκαιρία να πάρει μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ως αποτέλεσμα αυτού ο Αργεντινός άρχισε να εξετάζει τις επιλογές του. Εκτός του Βόλο, ενδιαφέρον για τον Λότι έχουν δείξει κι άλλες ομάδες εντός κι εκτός Λατινικής Αμερικής. Πιο αναλυτικά η Ταγέρες και η Νέφτσι Μπακού θέλουν να αποκτήσουν τον 27χρονο με τη μορφή του δανεισμού.

Εκτός της Κρουζ Αζούλ, ο Λότι έχει φορέσει τη φανέλα της Ουνιόν Σάντα Φε, της Βόλεν από την Ελβετία και της Ράσινγκ Κλουμπ

Παράλληλα ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος είχε προαναγγείλει μεταγραφές, κυρίως μεσοεπιθετικά. «Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά και δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να διορθώσουμε ότι χρειάζεται να δούμε θετικά το μέλλον», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.