Ο Μπράτσος προανήγγειλε μεταγραφές: «Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά»

Κώστας Μπράτσος

i

© Intime

Ο Μπράτσος προανήγγειλε μεταγραφές: «Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 10:06 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 30.07.2023

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε μετά τη λήξη του φιλικού ανάμεσα σε Βόλο και Παναιτωλικό (1-1) και προανήγγειλε μεταγραφές στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά τη λήξη του φιλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό (1-1), ο τεχνικός των Θεσσαλών μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόδοση που είχε το σύνολό του, έδειξε την ικανοποίησή του για την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ προανήγγειλε και μεταγραφές στον μεσοεπιθετικό τομέα.

«Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά και δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να διορθώσουμε ότι χρειάζεται να δούμε θετικά το μέλλον», τόνισε ο τεχνικός του Βόλου.

Για το φιλικό: «Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, διακυμάνσεις σε ό,τι τι είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Τα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε ισορροπία στη μεσαία γραμμή, η υπεραριθμία του αντιπάλου μας αποδιοργάνωσε, του δώσαμε ευκαιρίες να μας βάλει μέσα στην περιοχή και από εκεί προήλθε και το λάθος που κάναμε και δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια έπρεπε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλάξαμε τον σχηματισμό, δοκιμάσαμε νέα πρόσωπα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Στο β' μέρος η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή και στα τρεξίματα και στην οργάνωση του παιχνιδιού».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η φιλική αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναιτωλικό στη Λαμία έληξε χωρίς νικητή (1-1), με τον Πέδρο να ανοίγει το σκορ για τους Αγρινιώτες και τον Τάχατο να ισοφαρίζει. Οι Θεσσαλοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Άλχο εξαπέλυσε ένα σουτ, που απέκρουσε με δυσκολία ο Καπίνο. Όμως δύο λεπτά μετά οι Αγρινιώτες στην πρώτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ, με τον Πέδρο να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Κρούζλιακ, να περνάει στη συνέχεια τον Κόστιτς και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμη καλύτερος, με τις δύο ομάδες όμως να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στο 79' ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούνα να τραντάζει το δοκάρι, ενώ στο 89' ισοφάρισε σε 1-1 με φοβερή ενέργεια του Τάχατου έπειτα από σέντρα του Καραγιάννη.