Βόλος σε Ατρόμητο: «Δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Βόλος σε Ατρόμητο: «Δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης»

Sportal newsroom 15:32 - 12.02.2023

Ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Ατρομήτου έδωσε ο Βόλος, για το θέμα της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών της ομάδας του Περιστερίου.

Απάντηση στον Ατρόμητο έδωσε ο Βόλος για την προηγούμενη ανακοίνωσή του, στην οποία ζητούσε εξηγήσεις για το θέμα απαγόρεσης μετακίνησης των οπαδών της ομάδας του Περιστερίου. 

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της ομάδας της Μαγνησίας έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας, ότι ναι μεν αντιλαμβάνεται ότι ο Ατρόμητος πρέπει να απολογηθεί στους οπαδούς του, αλλά δεν καταλαβαίνει τον λόγο της προηγούμενης ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση  αναλυτικά:

«Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άρνησή μας, ως έχουμε κάθε δικαίωμα, παρουσίας φιλάθλων της στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου σημειώνουμε ότι ήδη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε κατ ιδίαν συνομιλία μεταξύ του κ. Σπανού και του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε την ανάγκη του κ. Σπανού και της διοίκησής του να απολογηθούν στους οπαδούς τους δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης, και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας».