Εξελίξεις με Βοτανικό: Άνοιξαν και ελέγχονται οι φάκελοι των προσφορών
i

Βοτανικός / © Intime

Εξελίξεις με Βοτανικό: Άνοιξαν και ελέγχονται οι φάκελοι των προσφορών

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:13 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 02.02.2023

Η Επιτροπή Διαγωνισμών του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις προσφορές για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και το Sportal εξηγεί τη διαδικασία.

Η ώρα της αλήθειας για τον ανάδοχο που θα κατασκευάσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, έφτασε! Στις 10π.μ. η Επιτροπή Διαγωνισμών του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του συμβεβλημένου συμβολαιογράφου, άνοιξε τις προσφορές που είχαν υποβληθεί για το έργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για τον διαγωνισμό έχουν κατατεθεί δύο ηλεκτρονικοί φάκελοι. Ο ένας προέρχεται από την κοινοπραξία ΓΕΚ Τέρνα - Άκτωρ - Μυτιληναίος και ο δεύτερος δεν έχει «διαρρεύσει».

Περαιτέρω, η δουλειά της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Διαγωνισμών, είναι να ελέγξει τις εγγυήσεις που παρέχουν οι υποψήφιοι για το έργο. Σε τραπεζικό, σε οικονομικό, σε οποιοδήποτε κομμάτι, ούτως ώστε να αποφανθεί ότι πληρούνται οι λεπτομέρειες συμμετοχής στη δημοπράττηση. 

Ο Βαρδινογιάννης με την ΑΚΤΩΡ για τον Βοτανικό - Κοινοπραξία με Μυτιληναίο και ΤΕΡΝΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:21 - 27.01.2023

Ο Βαρδινογιάννης με την ΑΚΤΩΡ για τον Βοτανικό - Κοινοπραξία με Μυτιληναίο και ΤΕΡΝΑ

Ένα σχήμα έκπληξη κατέθεσε φάκελο για να αναλάβει την κατασκευή της νέας έδρα του Τριφυλλιού στο Βοτανικό! Ποια κατασκευαστική έμεινε εκτός και ποια άλλη πήρε μέρος.

Εφόσον και οι δύο φάκελοι ή έστω ο ένας, περιέχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τότε θα παραμεφθούν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία θα πάρει την τελική απόφαση για τον κατασκευαστή του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Στο εν λόγω αυτοδιοικητικό όργανο προεδρεύει ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πάντως, η Οικονομική Επιτροπή δεν επιλέγει κατά το δοκούν, αλλά με βάση το συμφέρον του Δημοσίου. Κατά κάποιο τρόπο, ο μειοδότης που έχει προσφέρει τις καλύτερες τιμές για το έργο, θα αναλάβει να ανεγείρει τη νέα έδρα του Τριφυλλιού.