Σοκ στη Βραζιλία: Κεραυνός σκότωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (vid)

Σοκ στη Βραζιλία: Κεραυνός σκότωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (vid)

Κώστας Τόπας 13:48 - 12.12.2023

Ένας ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του και άλλοι έξι τραυματίστηκαν, όταν κεραυνός χτύπησε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Βραζιλία.

Ο Κάιο Ενρίκε, ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής, πέθανε αφού χτυπήθηκε από κεραυνό στο κεφάλι ενώ έπαιζε σε ερασιτεχνικό αγώνα για την ομάδα του Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα στη Βραζιλία. Το «Globoesporte» αναφέρει ότι τουλάχιστον έξι άλλοι παίκτες τραυματίστηκαν από τον κεραυνό και χρειάστηκε να μεταφερθούν στα επείγοντα στο νοσοκομείο.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που χτυπήθηκε από τον κεραυνό είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο κεραυνός χτύπησε στο γήπεδο ενώ διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα και Ουνιάο Τζαπιρένσε ντε Τζαπίρα, για την πρώτη φάση του Περιφερειακού Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. 

«Είδαμε κεραυνό που έπεσε κατευθείαν και χτύπησε έναν από τους παίκτες»

Σε βίντεο που καταγράφηκε από την κερκίδα μπορείτε να δείτε τους παίκτες που τραυματίστηκαν από κεραυνό να έχουν καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

«Είδαμε κεραυνούς που έπεσαν κατευθείαν. Υπήρχαν αρκετοί παίκτες που ήταν γύρω από την μπάλα και ο κεραυνός χτύπησε μόνο έναν. Έπεσαν όλοι, άλλοι σηκώθηκαν και άλλοι έμειναν κάτω. Έλαβαν βοήθεια γρήγορα, αλλά δυστυχώς ένας πέθανε», εξήγησε ο Μάρκος Νοβέλι, δημοτικός διευθυντής Αθλητισμού της Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα στο RPC .

Tags: