Ο Ριτσάρλισον έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, έγινε αλλαγή και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Ριτσάρλισον

i

PrtScr

Ο Ριτσάρλισον έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, έγινε αλλαγή και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Κώστας Τόπας 11:47 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 09.09.2023

Ο Ριτσάρλισον δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας δεν βρήκε δίχτυα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα μετά το τέλος του αγώνα με την Βολιβία.

Σε ένα παιχνίδι που ο Νεϊμάρ έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα, καθώς με δύο γκολ κόντρα στη Βολιβία ξεπέρασε τον Πελέ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Βραζιλία, ο Ριτσάρλισον τα βρήκε σκούρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε πολλές ευκαιρίες να βρει τα δίχτυα, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία του να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ήταν έξι λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο. 

Ο 26χρονος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, προσπέρασε τον αντίπαλό του με έξυπνη ντρίμπλα, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την προσπάθειά του να καταλήγει απελπιστικά άουτ.

Ο Ντινίζ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ριτσάρλισον λίγο μετά την χαμένη ευκαιρία του τελευταίου. Μετά από μια απίστευτη εμφάνιση όπου δεν κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Ριτσάρλισον ήταν συντετριμμένος και όταν έκατσε στον πάγκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Ντινίζ υποσχέθηκε να βοηθήσει τον Ριτσάλισον μετά τα δάκρυά του στον πάγκο. Είπε μετά τον αγώνα: «Μου αρέσει να βρίσκομαι στο σωστό μέρος για να βοηθήσω. Ο Ριτσάρλσιον κέρδισε τη στοργή των συμπαικτών του και του κόσμου, που τον υποδέχτηκε στην έξοδο, χειροκροτώντας τον. Ξυπνά αυτό το συναίσθημα στοργής σε όλους και είναι σπουδαίος παίκτης. Θα κάνω τα πάντα για τον Ριτσάρλισον. Μείνετε ήρεμοι, γιατί τα γκολ σύντομα θα μπουν μέσα».