Ματσάρα χωρίς νικητή στη μονομαχία Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

Ματσάρα χωρίς νικητή στη μονομαχία Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

Γιώργος Σακελλαρίου 18:33 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 29.10.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ντόρτμουντ ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Ντέρμπι στη Φρανκφούρτη, όπου η τοπική Άιντραχτ υποδέχθηκε τη Ντόρτμουντ για την ένατη αγωνιστική της Bundesliga.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να ανέβουν στην κορυφή παρέα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 8’ με πέναλτι του Μαρμούς έκαναν το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, ο οποίος είχε σκοράρει και στην Τούμπα εναντίον του «Δικεφάλου» πέτυχε το 2-0 στο 24’.

Η Ντόρτμουντ αντεπιτέθηκε και στο 45’+1’ μείωσε με τον Σάμπιτσερ.

Στο 54’ ο Μουκόκο, ο οποίος είχε μπει αλλαγή έκανε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Άιντραχτ πέτυχε το 3-2 στο 68’ με τον Τσαϊμπι. Και πάλι, όμως, η Ντόρτμουντ είχε απάντηση. Στο 82’ ο Μπραντ, ο οποίος επίσης είχε μπει αλλαγή σημείωσε το 3-3. Σκορ που δεν άλλαξε κι έτσι κανείς δεν χαμογέλασε.

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε το ρεκόρ του Χάαλαντ και συνεχίζει ακάθεκτος (vids)
BUNDESLIGA

13:57 - 29.10.2023

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε το ρεκόρ του Χάαλαντ και συνεχίζει ακάθεκτος (vids)

Χωρίς φρένο συνεχίζεται η καριέρα του Χάρι Κέιν στη Bundesliga, καθώς μετά το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Ντάρμσταντ, ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 12 γκολ στα πρώτα εννέα παιχνίδια και ξεπέρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Μαξ (86’ Ενκουνκού), Μπούτα (61’ Εντίμπε), Κοχ, Τούτα, Πάτσο, Σκίρι, Τσαϊμπι (86’ Χάουγκε), Λάρσον, Μαρμούς, Κνάουφ (73’ Γκέτσε).

Ντόρτμουντ (Εντίν Τέρζιτς): Κόμπελ (26’ Μάγερ), Χούμελς (70’ Σίλε), Μπενσεμπαϊνί, Σλότερμπεκ, Ρόις (65’ Μπραντ), Σάμπιτσερ, Βολφ, Οζκάν, Ρέινα (46’ Αντεγέμι), Φίλκρουγκ, Μάλεν (46’ Μουκόκο).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Bundesliga

Ρεπορτάζ από Λεωφόρο και τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena και ΣΕΦ