Με χατ-τρικ του Φίλκρουγκ το «τρίποντο» για την Ντόρτμουντ, νίκη-ανάσα για την Ουνιόν

Με χατ-τρικ του Φίλκρουγκ το «τρίποντο» για την Ντόρτμουντ, νίκη-ανάσα για την Ουνιόν

Sportal newsroom 20:27 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 28.01.2024

Η Ντόρτμουντ με πρωταγωνιστή τον Φίλκρουγκ που πέτυχε χατ-τρικ πήρε τη νίκη επί της Μπόχουμ με 3-1, ενώ η Ουνιόν επικράτησε 1-0 της ουραγού Ντάρμσταντ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που πέτυχε χατ τρικ, η Ντόρτμουντ νίκησε την Μπόχουμ με 3-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με το πέναλτι του Φίλγκρουγκ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά η Μπόχουμ κατάφερε να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του Σλότερμπερκ στο τελευταίο λεπτό του Α' μέρους. Ο Φίλγκρουγκ όμως βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 72' και στις καθυστερήσεις πάλι από το σημείο του πέναλτι, για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 3-1.

Νωρίτερα, βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ουνιόν, καθώς νίκησε δύσκολα στο Βερολίνο την -ουραγό της βαθμολογίας- Ντάρμσταντ με 1-0 και συνεχίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την προσπάθεια της ν' αποφύγει τον υποβιβασμό, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χόλερμπαχ στο 62ο λεπτό.

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA