Νίκη παραμονής για την Γκλάντμπαχ - Η Χόφενχαϊμ απέδρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με τριάρα
i

©Photo by Stuart Franklin/Getty Images

Νίκη παραμονής για την Γκλάντμπαχ - Η Χόφενχαϊμ απέδρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με τριάρα

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:10 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 07.04.2024

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ η Χόφενχαϊμ διέλυσε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ, για την 28η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Με αυτή τη νίκη, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν σε κίνδυνο, καθώς είναι μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις το 7ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Τιάγκο Τομάς βρήκε τον αμαρκάριστο Ρίντλε Μπακού μέσα στην περιοχή και εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 52ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με τον σουτ του Κο Ιτακούρα. Η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έξι λεπτά μετά έκαναν την ανατροπή με τον Νατάν Ενγκουμού. Η Γκλάντμπαχ «κλείδωσε» το τρίποντο στο 88', με το τέρμα του Ρόκο Ράιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ 

Νωρίτερα, η Χόφενχαϊμ πήρε τη σημαντική νίκη με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και διατήρησε τις ελπίδες της πως θα μπορέσει τελικά να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν προβάδισμα στο 17ο λεπτό με τον Βάουτ Βέχορστ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αντρέι Κράμαριτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, όμως η Χόφενχαϊμ στο 90' εξασφάλισε το τρίποντο, με το τέρμα του Ιλάς Μπεμπού για το τελικό 3-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ