Επικό τρολάρισμα για τον διασυρμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι - «Είδαμε τον Έντερσον, είναι ζωντανός»!

Επικό τρολάρισμα για τον διασυρμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι - «Είδαμε τον Έντερσον, είναι ζωντανός»!

Η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα social media πήραν φωτιά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βίωσε έναν εφιάλτη στο Μάντσεστερ.

Η εκπληκτική Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυσε τη «Βασίλισσα» με 4-0 και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή έφτασε στο 72%-28%. Πρωτόγνωρο για μία ομάδα με την εμπειρία και το ταλέντο των Ισπανών. Οι τελικές, παράλληλα, ήταν 13-1 για τους Άγγλους και οι εύστοχες πάσες 321-102!

Ήταν τέτοια η κυριαρχία της Σίτι, που τα social media πήραν φωτιά. Ειδικά μέχρι το δοκάρι του Κρόος, ο Έντερσον έμοιαζε θεατής που δεν πλήρωσε εισιτήριο. Η Ρεάλ δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα από την ασφυκτική πίεση των «πολιτών». Σε ένα από τα βίντεο, λοιπόν, στα social media εμφανίζεται ο Στόουνς να γυρίζει τη μπάλα πίσω στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Σίτι, τον Έντερσον και τότε ξεκίνησε το γλέντι…

«Δόξα τον Θεό. Είδαμε τον Έντερσον. Είναι ζωντανός. Ζωντανός και κλοτσάει. Στέκεται ακριβώς εκεί»!

Επικό τρολάρισμα, λοιπόν, για τον διασυρμό της Ρεάλ. Η Σίτι κυριάρχησε και πήρε το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη και τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League κόντρα στην Ίντερ στις 10 Ιουνίου.

Μετά απ’ αυτή τη νίκη ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Καταλανός, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του ως προπονητής έχει νικήσει πολλές φορές με μεγάλα σκορ τη Ρεάλ Μαδρίτης (5-0 και 6-2 με τη Μπαρτσελόνα, 4-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι) έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Champions League, που έχει αποκλείσει τους Μαδριλένους σε τρεις περιπτώσεις.

Το έκανε πρώτα τη σεζόν 2010-11 όταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης καθόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο κι εκείνος ήταν «μπλαουγκράνα», το επανέλαβε το 2020 όταν ήταν τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και στην άλλη μεριά προπονητής ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Και τώρα το έκανε ξανά ως προπονητής των Πολιτών με τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πολίτες» είχαν αποκλειστεί από τους Μαδριλένους, στην ίδια φάση πέρυσι, ωστόσο φέτος ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πήραν την εκδίκησή τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, έγινε μια μεγάλη αποκάλυψη που υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που είχαν οι παίκτες της Σίτι στις δυνατότητές τους και δη ο προπονητής τους Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όπως τόνισε ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής για το τηλεοπτικό δίκτυο BT Sports, Ρίο Φέρντιναντ, ο Καταλανός τεχνικός του έστειλεωμήνυμα νίκης πριν από το ματς.

«Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μου έστειλε μήνυμα σήμερα (σ.σ. χθες) και μου έγραφε: “πίστεψε με, θα τους νικήσουμε”», είπε ο Φέρντιναντ. «Η εμπιστοσύνη που χρειάζεται να έχεις για να πεις κάτι τέτοιο δύο ή τρεις ώρες πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς, είναι εντυπωσιακό», συνέχισε.