Πρεμιέρα για τους ομίλους του UEFA Champions League με ματσάρες

Champions League

i

© PrtScr

Πρεμιέρα για τους ομίλους του UEFA Champions League με ματσάρες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:49 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 19.09.2023

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League ανοίγει, με το σημερινό πρόγραμμα (19/9) να περιλαμβάνει οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις.

Η μεγάλη ώρα για την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε!

Η έναρξη της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League αποτελεί το ξεχωριστό γεγονός της ημέρας (19/9), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οκτώ σπουδαία ματς.

Οι ομάδες των ομίλων 5-8 είναι έτοιμος για «μάχη» και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της πρεμιέρας, δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 19:45, ενώ οι υπόλοιπες έξι για τις 22:00. Την αρχή θα κάνει η Μίλαν, η οποία θα υποδεχτεί τη Νιούκαστλ στο κατάμεστο «Σαν Σίρο», ενώ την ίδια ώρα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Γιουνγκ Μπόις και Λειψία.

Το… κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί στις 22:00, με τη σέντρα των υπόλοιπων έξι αγώνων. Το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της βραδιάς είναι δίχως αμφιβολία αυτό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ντόρτμουντ. Για τον 5ο όμιλο, η Λάτσιο η οποία επιστρέφει στο Champions League μετά από απουσία δύο σεζόν θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Σέλτικ ταξίδεψε στην Ολλανδία για την εκτός έδρας μάχη με τη Φέγενορντ.

Στον 7ο όμιλο, όλα τα φώτα θα πέσουν στην πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα κοντραριστεί με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Έτιχαντ».

Τέλος, για τον 8ο όμιλο η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Αντβέρπ, ενώ Σαχτάρ και Πόρτο θα μονομαχήσουν στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της μέρας:

Τρίτη 19/9

5ος όμιλος

Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Φέγενορντ-Σέλτικ (22:00)

6ος όμιλος

Μίλαν-Νιούκαστλ (19:45)

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ (22:00)

7ος όμιλος

Γιουνγκ Μπόις-Λειψία (19:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Ο Πεπ είναι «πεινασμένος» για το δεύτερο Champions League που «θα είναι και πιο εύκολο»
CHAMPIONS LEAGUE

18:15 - 18.09.2023

Ο Πεπ είναι «πεινασμένος» για το δεύτερο Champions League που «θα είναι και πιο εύκολο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις που έκανε πριν τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα υποστήριξε πως η κατάκτηση του δεύτερου Champions League θα είναι πιο εύκολη υπόθεση από αυτήν του πρώτου.

8ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Αντβέρπ (22:00)

Σαχτάρ-Πόρτο (22:00)