Για να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό η Ίντερ, τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει η Μίλαν

Μίλαν - Ίντερ

i

© Printscreen

Για να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό η Ίντερ, τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει η Μίλαν

Η Ίντερ θα υποδεχτεί τη Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και θέλει να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-2).

Στη ρεβάνς του «Derby della Madonnina» πέφτουν όλα τα φώτα απόψε (16/6, 22:00), στην οποία θα κριθεί κι ο ένας από τους δύο φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η Ίντερ θα υποδεχτεί τη Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League, με τους «ροσονέρι» να ψάχνουν τη μεγάλη ανατροπή. Στο πρώτο ματς την περασμένη Τετάρτη (10/5), οι «νερατζούρι» πήραν μεγάλο διπλό στο «Σαν Σίρο» (0-2) κι έγιναν το απόλυτο αφεντικό στο ζευγάρι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Σασουόλο (4-2), ενώ η Μίλαν την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σπέτσια με 2-0. Μπορεί ο τίτλος να έχει κριθεί στη Serie A, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρώτη τετράδα, που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 66 πόντους, ενώ η Μίλαν στην πέμπτη με 61.

Όσον αφορά τις απουσίες, η Ίντερ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Σκρίνιαρ, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Χοακίν Κορέα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τη Σασουόλο. Από την άλλη, ο Στέφανο Πιόλι ο οποίος ξεκούρασε αρκετούς στο ματς με την Σπέτσια, θα έχει και πάλι τον Λεάο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μεσίας και Κρούνιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο, Μχιταριάν, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Μαρτίνες, Τζέκο.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Κιάερ, Ερναντές, Τονάλι, Κρούνιτς, Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Λεάο, Ζιρού.

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)