Τρολάρει τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ πριν από το μεταξύ τους ματς η Βοϊβοντίνα

Ρικάρντο Σα Πίντο

i

©Intime

Τρολάρει τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ πριν από το μεταξύ τους ματς η Βοϊβοντίνα

Δημήτρης Χούπης 22:27 - 21.06.2023

Η Βοϊβοντίνα αρχίζει να «δυναμιτίζει» το κλίμα για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αρκετές μέρες πριν, τρολάροντας τον προπονητή της κυπριακής ομάδας.

Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε σήμερα (21/6) τον αντίπαλό του στον β' προκριματικό γύρο του Conference League. Συγκεκριμένα η κυπριακή ομάδα θα παίξει με τη Βοϊβοντίνα από τη Σερβία. Αρκετές ημέρες πριν από τα μεταξύ τους παιχνίδια λοιπόν η σερβική ομάδα αποφάσισε να... δυναμιτίσει λίγο το κλίμα. 

Πιο αναλυτικά ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με τα highlights ενός αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου είχε νικήσει 3-0. Στον πάγκο του Ερυθρού τότε ήταν ο νυν προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο

Αφού λοιπόν έβαλε το βίντεο από τον αγώνα, έπειτα απευθύνθηκε στην κυπριακή ομάδα και έγραψε: «Ρωτήστε τον προπονητή σας αν θυμάται αυτόν τον αγώνα». 

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε περάσει και από την Ελλάδα. Αρχικά τη σεζόν 2014-15 είχε κάτσει στον πάγκο του ΟΦΗ, όπου είχε τερματίσει έκτος, μία θέση πίσω από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ενώ έναν χρόνο μετά έμεινε στην Ελλάδα, αλλά μετακόμισε στο Περιστέρι για χάρη του Ατρομήτου, στον πάγκο του οποίου έκατσε λίγους μόλις μήνες, με τον Νίκο Νιόπλια να τον αντικαθιστά.