Ο στόπερ της Ντνίπρο-1 Έντουαρντ Σαράπι προέβλεψε την κλήρωση με Παναθηναϊκό - «Καλύτερος από τη Σερβέτ»

Ο Σαράπι στη χθεσινή προπόνηση της Ντνίπρο-1.

i

©www.scdnipro1.com.ua

Ο στόπερ της Ντνίπρο-1 Έντουαρντ Σαράπι προέβλεψε την κλήρωση με Παναθηναϊκό - «Καλύτερος από τη Σερβέτ»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:40 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 21.06.2023

Ο 24χρονος αμυντικός της Ντνίπρο-1 Έντουαρντ Σαράπι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Ο Έντουαρντ Σαράπι πριν την κλήρωση προέβλεψε ότι αντίπαλος της Ντνίπρο-1 θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 24χρονος στόπερ, με ύψος 1,86, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ουκρανικού συλλόγου και εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα παίξει στην Ελλάδα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο Σαράπι, παράλληλα, ο οποίος έχει χρηματιστηριακή αξία 1,5 εκατ. ευρώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο δυνατός αντίπαλος από τη Σερβέτ, που ήταν ο έτερος υποψήφιος αντίπαλος για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαράπι:

– Έντουαρντ, ήσουν από αυτούς που μάντεψαν τον αντίπαλο πριν την κλήρωση. Ήθελες πολύ να παίξεις εναντίον κάποιου ελληνικού συλλόγου ή ήταν απλώς ένα προαίσθημα;

«Όχι, δεν υπήρχε προαίσθημα, αλλά η επιθυμία υπάρχει, γιατί δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα και ήθελα να είμαι εκεί και να παίξω απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο του ελληνικού συλλόγου είναι πολύ υψηλότερο από τη Σερβέτ».

- Προσπάθησες ποτέ να μάθεις κάτι για τον αντίπαλό σου; Ίσως έψαξες στο google;

«Ξέρω ότι είναι 20 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, οπότε δεν χρειάζεται να γκουγκλάρουμε αυτήν την ομάδα (σ.σ. γέλια). Θα προετοιμαστούμε, για εμάς αυτός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος».

- Βλέπεις κάτι κοινό με την περσινή σεζόν, που όλα ξεκίνησαν από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και με έναν δύσκολο αντίπαλο (σ.σ. αποκλείστηκαν στο Europa League από την ΑΕΚ Λάρνακας και συνέχισαν στο Conference, όπου στους «32» πάλι συνάντησαν την ΑΕΚ Λάρνακας κι έμειναν εκτός!)

«Το κύριο πράγμα είναι ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι διαφορετικό. Θα στοχεύσουμε στο καλύτερο, γιατί έχουμε ήδη παίξει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και πλέον αυτό δεν είναι καινούργιο για εμάς. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν στην Ευρώπη θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

- Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε ότι θα δείξουν σεβασμό στη Ντνίπρο, ότι θα παίξουν δύο ισάξιουι αντιπάλοι.

«Ναι, ναι, τώρα μας σέβονται, μας ξέρουν. Πάντα όμως σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, με όποιον κι αν παίζουμε».