Κούτσερ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, 12ος παίκτης ο κόσμος τους» - Η ατάκα για Μπερνάρ και Βέρμπιτς

Ο Κούτσερ στην προπόνηση της Ντνίπρο.

i

©www.scdnipro1.com.ua

Κούτσερ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, 12ος παίκτης ο κόσμος τους» - Η ατάκα για Μπερνάρ και Βέρμπιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 17:56 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 21.06.2023

Ο τεχνικός της Ντνίπρο-1 Ολεξάντρ Κούτσερ έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό για ένα εισιτήριο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ουκρανοί με το «καλημέρα» έδωσαν τον ρόλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της Ντνίπρο-1 Ολεξάντρ Κούτσερ, η οποία θα είναι η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης κι αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μπερνάρ, ο οποίος έκανε καριέρα στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ, αλλά και στον Βέρμπιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούτσερ στην ιστοσελίδα του ουκρανικού συλλόγου: «Γνωρίζαμε τους πιθανούς αντιπάλους σε αυτή τη φάση και ήταν όλοι δύσκολοι. Φυσικά, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτήν την αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός μάλλον θα είναι το φαβορί, γιατί έχει και πιο δυνατό πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό είναι ότι για αυτούς οι φίλαθλοι θα γίνουν ο 12ος παίκτης που θα υποστηρίξουν με πάθος την ομάδα τους. Φυσικά, αυτά τα ματς θα είναι δύσκολα για εμάς, αλλά έχουμε πάντα ευκαιρίες, σε κάθε αγώνα. Θα προσεγγίσουμε το πρώτο παιχνίδι με τη μέγιστη συγκέντρωση.

- Υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ Ντνίπρο-1 και Παναθηναϊκό, ότι μέχρι το τελευταίο ματς και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, αλλά τελικά τερμάτισαν δεύτερες.

«Δεν βλέπω νόημα να ψάχνω για παραλληλισμούς εδώ. Υπάρχει η Ντνίπρο-1, υπάρχει ο Παναθηναϊκός και όλα μεταξύ μας θα κριθούν στο γήπεδο».

- Το γεγονός ότι ο Μπερνάρ και οι γνωστοί στους Ουκρανούς οπαδούς Βέρμπιτς βρίσκονται στην αντίπαλη ομάδα προσθέτει κάτι περισσότερο στην αναμέτρηση;

«Αυτοί είναι πραγματικά γνωστοί ποδοσφαιριστές για εμάς, έπαιξαν με κάποιον ή εναντίον κάποιου. Όμως ο αντίπαλος έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οπότε θα τους αναλύσουμε όλους και θα προετοιμαστούμε. Τώρα ξεκίνησε και η προετοιμασία τους, οπότε φυσικά θα τους παρακολουθήσουμε. Θα είναι μια πολύ σημαντική μονομαχία για εμάς».

Περνάει τη Ντνίπρο-1 κι εξασφαλίζει Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα για το ευρωπαϊκό μέλλον του «τριφυλλιού»
CHAMPIONS LEAGUE

15:07 - 21.06.2023

Περνάει τη Ντνίπρο-1 κι εξασφαλίζει Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα για το ευρωπαϊκό μέλλον του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός με μία πρόκριση θα παίξει σίγουρα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν περάσει τη Ντνίπρο-1 θα είναι σίγουρα σε όμιλο του Europa League.

- Με βάση την εμπειρία σου ως παίκτης, ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Συνήθως υπάρχουν ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν λεγεωνάριοι που τους αρέσει να τρέχουν μπροστά και οι οπαδοί θα τους σπρώξουν στην επίθεση. Αυτό μπορούμε να αναφέρουμε».