Ισοπαλία στη Σκωτία - Λύτρωση στο 95' για την Άστον Βίλα

Ισοπαλία στη Σκωτία - Λύτρωση στο 95' για την Άστον Βίλα

Ιάσονας Τσίλης 00:05 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 06.10.2023

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ, Αμπερντίν και Ελσίνκι ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Άστον Βίλα με... μπάζερ μπίτερ στο 95' έκαμψε την αντίσταση της Ζρίνσκι.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, Αμπερντίν και Ελσίνκι έμειναν στο 1-1 στη Σκωτία. Η Άστον Βίλα έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 επί της Ζρίνσκι.

Αμπερντίν - Ελσίνκι 1-1

Η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση ήρθε στο 28' για τους γηπεδούχους, με τον Μιόβσκι να πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

Η Αμπερντίν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο πέρα από την ευκαιρία αυτή.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο 59', με τον Ραντούλοβιτς να πλασάρει εύστοχα μέσα στην περιοχή, ανοίγοντας το σκορ.

Η Αμπερντίν απείλησε δύο φορές σε διάστημα επτά λεπτών, στο 64' και στο 71', με τους Μακένζι και Μιόβσκι. Τελικά, η ισοφάριση για τους Σκωτσέζους ήρθε στο 79' με τον Μιόβσκι, στην τρίτη και... φαρμακερή του τελική προσπάθεια.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, δεν άλλαξε κάτι στο τέλος και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΖΡΙΝΣΚΙ 1-0

Η Άστον Βίλα μετά την ήττα της από τη Λέγκια, ήθελε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο και η Ζρίνσκι φάνταζε βατός αντίπαλος, στα χαρτιά τουλάχιστον.

Οι «χωριάτες», δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με μοναδική καλή στιγμή το σουτ του Ζανιόλο στο 41', το οποίο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μάριτς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ανούσια κατοχή μπάλας τους στο δεύτερο μέρος, όπου απείλησαν μόνο με μικροευκαιρίες, με τη Ζρίνσκι μάλιστα, να έχει δύο επικίνδυνες στιγμές στην αντεπίθεση.

Τελικά η λύτρωση για την Άστον Βίλα ήρθε στο 94'. Έπειτα από σέντρα του Μάτι Κας, ο Τζον ΜακΓκιν τελείωσε εξαιρετικά τη φάση και έδωσε στην ομάδα του Έμερι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Conference League

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής