Ο αρχηγός της Λούτον... βλέπει ΠΑΟΚ για κατάκτηση του Conference League
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ο αρχηγός της Λούτον... βλέπει ΠΑΟΚ για κατάκτηση του Conference League

Δημήτρης Χούπης 16:34 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 09.04.2024

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, σε προβλέψεις που έκανε στο TNT Sports πρόβλεψε πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το Conference League.

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επέστρεψαν και φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους. Αφού βρίσκονται στη φάση των προημιτελικών. Ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Conference League λοιπόν βρίσκονται και δύο ελληνικές, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, όπου αμφότεροι παίζουν την ερχόμενη Πέμπτη (11/4).

Με τη Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά και την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο αντίστοιχα. Κάπως έτσι ο κόσμος, έχει αρχίσει να μπαίνει σε κλίμα... Ευρώπης και αρκετοί μάλιστα έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις προβλέψεις τους. Μέσα σε αυτούς είναι και οι πρώην ποδοσφαιριστές και αναλυτές αγώνων στο TNT Sports. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τομ Λόκιερ, ο αρχηγός της Λούτον. Ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου, όταν είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ λόγω ενός προβλήματος καρδιάς που έχει.

Ο Γερμανός Ζίμπερτ στο Μπριζ-ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

11:47 - 09.04.2024

Ο Γερμανός Ζίμπερτ στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, την Πέμπτη στο Βέλγιο (11/4, 22:00).

Οι προβλέψεις του 29χρονου αρχηγού των «Hatters» λοιπόν ήταν λίγο διαφορετικές από των υπολοίπων τριών, αφού πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Μπριζ, ενώ από την άλλη πρόβλεψε πως ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί από τη Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ουαλός θεωρεί πως θα φτάσεΙ μέχρι το τέλος, δηλαδή την κατάκτηση της διοργάνωσης, αφού πρώτα θα έχει αφήσει έξω τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά και στον τελικό θα κερδίσει την Άστον Βίλα.

Από την άλλη οι Τζο Κόουλ, Ρίο Φέρντιναντ και Γκλεν Χοντλ έχουν προβλέψει πως και οι δύο ελληνικές ομάδες θα αποκλειστούν από Φενέρ και Μπριζ.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για να φτάσει μέχρι τους «8» τερμάτισε πρώτος σε όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ελσίνκι και Αμπερντίν και στους «16» απέκλεισε τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Απέναντι στην οποία έκανε μια τρομερή ανατροπή αφού στην Κροατία είχε γνωρίσει την ήττα με 0-2 και στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 5-1.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός τερμάτισε 3ος στον όμιλό του στο Europa League, με αντιπάλους την Μπάτσκα Τόπολα, τη Φράιμπουργκ και τη Γουέστ Χαμ. Στα playoffs του Conference League απέκλεισε τη Φερεντσβάρος νικώντας με 1-0 και στα δύο παιχνίδια, ενώ στους «16» έκανε κι αυτός μια επική ανατροπή. Στο Γ. Καραϊσκάκης γνώρισε τη «βαριά» ήττα με 1-4 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη Σερβία νίκησε με 6-1.