Επεισόδια πριν τον τελικό του Copa Libertadores μεταξύ οπαδών της Μπόκα, της Φλουμινένσε και της αστυνομίας (vids)
i

©Printscreen

Επεισόδια πριν τον τελικό του Copa Libertadores μεταξύ οπαδών της Μπόκα, της Φλουμινένσε και της αστυνομίας (vids)

Κώστας Τσιακλής 22:49 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 04.11.2023

Επεισόδια έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του τελικού του Copa Libertadores.

Αυτή την ώρα Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε διεκδικούν την άνοδο στο θρόνο της Λατινικής Αμερικής.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Copa Libertatores και μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Έντινσον Καβάνι και ο Μαρσέλο (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) τίθενται αντιμέτωποι. Το σκορ έχει ανοίξει ήδη, με την Φλουμινένσε να προηγείται με 1-0 χάρη σε γκολ του Κάνο.

Εντός του «Μαρακανά» βρίσκονται επίσης 80.000 οπαδοί των δύο συλλόγων που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του αγώνα. Δυστυχώς εκτός αυτού το κλίμα συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι. Όπως φαίνεται από μερικά βίντεο οι οπαδοί της Φλουμινένσε κυνηγούσαν τους αντίστοιχους της Μπόκα Τζούνιορς, τους οποίους μάλιστα πετούσαν και αντικείμενα.

Πάντως ούτε οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς ήταν «αρνάκια» αφού είχαν έντονες διαμάχες με την αστυνομία. Τα επεισόδια αυτά έρχονται σε συνέχεια των προηγούμενων ημερών και είχαν φτάσει ακόμα και στις βραζιλιάνικές θάλασσες. Όπως είχε αναφέρει το ESPN, εκατοντάδες οπαδοί της Φλουμινένσε είχαν στόχο φίλους της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στις παραλίες και κυρίως στη διάσημη Κοπακαμπάνα.