Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τη Βέιλε (vid)
i

©vejle-boldklub.dk

Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τη Βέιλε (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:36 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 26.02.2024

Ο νεαρός πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Βέιλε στη νίκη επί της Σίλκεμποργκ.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ανανέωσε τη συνεργασία του επίσημα με τη Βέιλε το Σάββατο έως το 2025.

Μία μέρα αργότερα ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος έχει παίξει στον Παναθηναϊκό, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί της Σίλκεμποργκ. Η Βέιλε υποδέχθηκε για την 19η αγωνιστική τη Σίλκεμποργκ στη μάχη που δίνει για παραμονή και στο 43’ με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1-0 (τελικό σκορ 2-0). Η Βέιλε, μάλιστα, ανέβασε το γκολ στον λογαριασμό της στα social media.

Δείτε το γκολ του Εμμανουηλίδη

Η Βέιλε, λοιπόν, μετά την επιστροφή του Εμμανουηλίδη από τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον Γενάρη του 2023 ανακοίνωσε την παραμονή του για ενάμιση ακόμα χρόνο. Στην ανακοίνωση υπήρχαν και δηλώσεις του 23χρονου άσου, ο οποίος ανέφερε:

«Τη Δευτέρα χάρηκα με τρόπο που δύσκολα μπορείς να φανταστείς. Μετά από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής μου, πήγα στο γήπεδο ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας για έναν αγώνα της 3F Superliga. Ήταν η ανταμοιβή μου για τη σκληρή δουλειά. Η Βέιλε μου έδειξε ότι με πίστευε, ότι μπορούσα να επιστρέψω πιο δυνατός και το γεγονός ότι δεν έπρεπε να πιέζομαι ή να επιβάλλω κάτι, αυτό ήταν μια μεγάλη εμπιστοσύνη.

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:30 - 26.02.2024

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Η απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28/2) αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που θέλουν να βρεθούν σε «OPAP Arena» και Λεωφόρο για τα ματς των ομάδων τους.

Επιστρέφω δυνατός σωματικά και ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχω την επιθυμία να παίξω κι ελπίζω ότι θα ανταμείψω τόσο τον σύλλογο όσο και τους φιλάθλους για τη στήριξη. Ένιωσα αναγνώριση όταν μπήκα στο γήπεδο. Ανυπομονώ για τους ανοιξιάτικους αγώνες και θέλω να γίνω καθοριστικός παράγοντας στην προσπάθεια για παραμονή».