Ο Χόιλουντ κατήγγειλε τους παίκτες του Σαν Μαρίνο ότι τον χτύπησαν επίτηδες: «Ακουγα να λένε ότι θέλουν να με συντρίψουν» (vid)

Ράσμους Χόιλουντ

i

PrtScr

Ο Χόιλουντ κατήγγειλε τους παίκτες του Σαν Μαρίνο ότι τον χτύπησαν επίτηδες: «Ακουγα να λένε ότι θέλουν να με συντρίψουν» (vid)

Κώστας Τόπας 11:09 - 18.10.2023

Ο Ράσμους Χόιλουντ λέει ότι στοχοποιήθηκε από παίκτες του Σαν Μαρίνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ράσμους Χόιλουντ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Δανίας με 2-1 επί του Σαν Μαρίνο την Τρίτη (17/10), με τους γηπεδούχους μάλιστα να γράφουν ιστορία παρά την ήττα, μιας και σκόραραν το πρώτο τους γκολ μετά από δύο χρόνια.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο γκολ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημίχρονου. Ωστόσο, το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τον Χόιλουντ χτυπημένο και μελανιασμένο. Ο 20χρονος αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» ισχυρίζεται ότι «στοχοποιήθηκε» από παίκτες του Σαν Μαρίνο και κατάλαβε ότι τον έβριζαν στα ιταλικά.

Ο νεαρός Δανός δέχτηκε ένα χτύπημα στο 89ο λεπτό πριν αντικατασταθεί στις καθυστερήσεις. Ο Χόιλουντ, ο οποίος δέχθηκε γονατιά στην πλάτη από πίσω, καθώς ο αντίπαλος φαινομενικά «στόχευσε» αυτή την περιοχή του σώματός του.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο 20χρονος είπε: «Με στόχευσαν σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος. Καταλαβαίνω ιταλικά και τους άκουγα να λένε ότι είχαν την ιδέα να με συντρίψουν. Μπορείτε να δείτε από τις εικόνες ότι είχε μόνο μια ιδέα στο μυαλό του. Η κίτρινη κάρτα είναι ένα αστείο».