Δείπνο Καρεμπέ-Μαρτίνς στην Ντόχα!
i

Κριστιάν Καρεμπέ/©Intime

Δείπνο Καρεμπέ-Μαρτίνς στην Ντόχα!

Διονύσης Βερβελές 14:27 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 10.05.2024

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκαν στο Κατάρ και δείπνησαν παρέα.

Λίγοι παρατήρησαν πως από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, απουσίαζε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Δεν ήταν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» όπως συνηθίζει, καθώς ως πρεσβευτής της FIFA βρίσκεται στην Ντόχα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 Θα είναι και στον τελικό της Κυριακής, όπου η Γαλλία θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή του Μέσι, σε μια μεγάλη «μάχη». Παρακολούθησε και τον ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο από τα επίσημα, έχοντας στο πλευρό του τους Τζοργκάεφ, Τουράμ, Τρεζεγκέ, Ντεσαγί και όχι μόνο, ωστόσο την Πέμπτη είχε μια ξεχωριστή συνάντηση.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε την ευκαιρία να δει στην Ντόχα, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και τους βοηθούς του. Στην Αλ Γκαράφα πλέον αυτοί, συναντήθηκαν με τον άνθρωπο που τους στήριξε από την πρώτη ημέρα που συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό.

Μην ξεχνάμε πως ο Καρεμπέ ήταν αυτός που είχε πραγματοποιήσει τις συναντήσεις με τον Μαρτίνς πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό. Αυτός που τον είχε πείσει για το πρότζεκτ και που ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, μπήκε μπροστά.

Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έτσι, δείπνησαν με τον Καρεμπέ, αντάλλαξαν απόψεις, σε μια ωραία συνάντηση που είχε πολλά χαμόγελα και κουβέντα. Διαφορετικοί οι δρόμοι τους πλέον, αλλά κάποιες σχέσεις χτίζονται για τα καλά μέσα από το ποδόσφαιρο και ο Γάλλος δεν έπαψε στιγμή να μιλά με τα καλύτερα για τον Πορτογάλο προπονητή που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Γκαράφα, με στόχο να την κάνει να πρωταγωνιστήσει.