Δέλλας: «Ευχή όλων μας η πορεία του Ολυμπιακού να είναι η αρχή για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Δέλλας: «Ευχή όλων μας η πορεία του Ολυμπιακού να είναι η αρχή για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Sportal newsroom 22:37 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο Τραϊανός Δέλλας ευχήθηκε η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη να αποτελέσει αρχή για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στάθηκε στον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι, στις ακαδημίες της κρητικής ομάδας, αλλά και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

«Ευχή όλων είναι να υπάρχει πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να είναι αρχή με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δυναμώσει το πρωτάθλημά μας και να μπορέσει να συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Κώστα Γιαννούλη, σημείωσε: «Νομίζω ότι ο Κώστας έχει επιδείξει πέρα από τον επαγγελματισμό, και ήθος και αυτό θα τον συνοδεύει στην πραγματική ζωή. Κοσμούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήρθε και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου. Τώρα θα έχει πολύ χρόνο να απολαύσει όσα του έλειψαν πριν»:

Τέλος, για την εικόνα του ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Παναιτωλικό, είπε: «Ο ΟΦΗ έχει πάρα πολύ καλές ακαδημίες, είναι σκοπός να μπουν σε μια ομάδα που θα πατάει καλά μέσα στο γήπεδο, κάτι που σήμερα δεν το είδαμε. Αυτό οφείλεται στη δική μου απόφαση να παίξουν παιδία που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Κάθε συμμετοχή που παίρνουν αυτά τα παιδιά, είναι εγγύηση για το μέλλον του ΟΦΗ».