Δέλλας: «Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς»

Δέλλας

i

© Intime

Δέλλας: «Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:55 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 28.02.2024

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την ήττα του ΟΦΗ στο «Πανθεσσαλικό».

Ο Βόλος της... ανατροπής επέστρεψε στις νίκες!

Στο ματς του «Πανθεσσαλικού» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του ΟΦΗ, ο οποίος άνοιξε νωρίς το σκορ (13΄) με τον Λάρσον.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των Κρητικών Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στα κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του τα οποία χρειάζονται βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

«Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς, ενώ ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ επισημάναμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και δίχως να απειληθούμε, ο μόνος τρόπος που μπορούσε ν’ απειλήσει ο αντίπαλος ήταν οι στατικές φάσεις, αυτές μας πλήγωσαν.

Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από μια στατική φάση κάνοντας ένα αχρείαστο φάουλ, γνωρίζοντας πριν από το παιχνίδι πως ο αντίπαλος χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο. Με στεναχωρεί περισσότερο γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς, ίσα – ίσα εμείς ήμασταν καλύτεροι και στοίχησε πάρα πολύ η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται βελτίωση, δεν έχουμε χρόνο γιατί ακολουθεί ένα άλλο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».