Δεν ξέρει τι θα πει ήττα από Βέλγους στην Τούμπα

Μπριζ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Δεν ξέρει τι θα πει ήττα από Βέλγους στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο θετικά αποτελέσματα με ομάδες από το Βέλγιο στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να έχει ξεχωριστεί προϊστορία με βελγικές ομάδες στην ιστορική έδρα του.

Οι «ασπρόμαυροι» μέχρι τώρα έχουν υποδεχθεί στην έδρα τους τρεις φορές ομάδα από το Βέλγιο, έχοντας δύο ισοπαλίες και μια νίκη στην Τούμπα, θέλοντας να συνεχίσει την αήττητη παράδοση και κόντρα στη Μπριζ.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ το 1991 είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 με την Μαλίν, ενώ ισόπαλη με 1-1 είχε λήξει και η αναμέτρηση με την Μπριζ το 2010 για τους ομίλους του Europa League.

Πριν από δύο χρόνια, τον Μάρτιο του 2022 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-0 της Γάνδης στην Τούμπα, με γκολ του Κούρτιτς στο 58′ κάνοντας το πρώτο βήμα για την ιστορική του πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

16:05 - 15.04.2024

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)

Τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ που έδωσαν το «παρών» στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Μπριζ, περιέγραψαν με συγκλονιστικές λεπτομέρειες μέσα από το Sportal την αντιμετώπιση που είχαν από την αστυνομία έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ».

Πλέον ο Δικέφαλος για δεύτερη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στα προημιτελικά της εν λόγω διοργάνωσης και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα για να γράψει για ακόμη μια φορά ιστορία.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» καλούνται για δεύτερο συνεχόμενο γύρο του Conference League να ανατρέψουν σκορ, καθώς στη φάση των 16 πέταξαν εκτός τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρά το γεγονός πως στην πρώτη αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ είχαν ηττηθεί με 2-0.