Δεν προλαβαίνει ο Φερνάντες ούτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα
i

©intime

Δεν προλαβαίνει ο Φερνάντες ούτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα

Κώστας Τσίλης 11:05 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 22.02.2023

Δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αλμέιδα τον Φερνάντες ούτε για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα καθυστερήσει

Το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει ήδη γεμίσει αρκετά. Άλλωστε στους τιμωρημένους Σιμάνσκι και Μουκουντί, προστέθηκε και ο τραυματίας Φαν Βέερτ. Ενώ ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και γι αυτό το ματς, στην επιστροφή του Πάολο Φερνάντες.

ΑΕΚ: Οι αλλαγές του Αλμέιδα στο ματς με Αστέρα, μπορεί να μην είναι μόνο οι αναγκαστικές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 21.02.2023

ΑΕΚ: Οι αλλαγές του Αλμέιδα στο ματς με Αστέρα, μπορεί να μην είναι μόνο οι αναγκαστικές

Μετά το παιχνίδι στην Τούμπα στο μυαλό του Αλμέιδα έχουν μπει περισσότερες αλλαγές απ' αυτές που αναγκαστικά πρέπει να κάνει για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που είχε υποστεί μια θλάση στον τετρακέφαλο στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, ακολούθησε και πάλι στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα. Δεν ήταν βαριά η θλάση. Ωστόσο ο Φερνάντες κουβαλάει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο από την εποχή που βρισκόταν στην Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτό έχει επιβαρύνει την διαδικασία της αποθεραπείας και κυρίως την έχει επιβραδύνει. 

Ήδη έχει χάσει τα παιχνίδια με Άρη, με Ολυμπιακό, με Λεβαδειακό και με ΠΑΟΚ, θα χάσει το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Παρόλο που ο Φερνάντες θα το... παλέψει. Πάντως ο πιο εφικτός στόχος, φαίνεται να είναι το ματς με τον ΟΦΗ, όμως αυτό θα κριθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα.