Πλήγμα με Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, γύρισε με θλάση από την Τούμπα
i

Τομ Φαν Βέερτ/©intime

Πλήγμα με Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, γύρισε με θλάση από την Τούμπα

Κώστας Τσίλης 18:31 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 21.02.2023

Με μια απώλεια επέστρεψε η ΑΕΚ από την Τούμπα καθώς ο Φαν Βέερτ έχει υποστεί θλάση και σίγουρα χάνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την ρεβάνς του κυπέλλου με Ολυμπιακό

Η "μάχη" της Τούμπας για την ΑΕΚ, δεν είχε μόνο την απώλεια των τριών βαθμών. Ο Ματίας Αλμέιδα χάνει και τον Τομ Φαν Βέερτ σίγουρα για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

ΑΕΚ: Οι αλλαγές του Αλμέιδα στο ματς με Αστέρα, μπορεί να μην είναι μόνο οι αναγκαστικές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 21.02.2023

ΑΕΚ: Οι αλλαγές του Αλμέιδα στο ματς με Αστέρα, μπορεί να μην είναι μόνο οι αναγκαστικές

Μετά το παιχνίδι στην Τούμπα στο μυαλό του Αλμέιδα έχουν μπει περισσότερες αλλαγές απ' αυτές που αναγκαστικά πρέπει να κάνει για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολλανδός σέντερ φορ υπέστη στο κυριακάτικο παιχνίδι θλάση στον αριστερό δικέφαλο . Αυτό έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε ο παίκτης, επιστρέφοντας από την Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή ακριβής εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του. Πάντως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού και ως εκ τούτου όχι βαριά. 

Αυτή η εξέλιξη, ενδεχομένως να επηρεάσει και την απόφαση που θα πάρει ο Αλμέιδα για το ματς που θα εκτίσει την ποινή του ο Αραούχο. Αν δηλαδή είχε στο μυαλό του το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα, τώρα τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, με την απουσία και του Φαν Βέερτ.