Δεν τα κατάφερε ο Μουκουντί και έμεινε εκτός αποστολής και από το ματς με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Μουκουντί και έμεινε εκτός αποστολής και από το ματς με τον Άρη

Κώστας Τσίλης 19:48 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 08.04.2023

Ούτε και στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Μουκουντί και έτσι έμεινε εκτός αποστολής και από το παιχνίδι με τον Άρη

Για τρίτη φόρα τις τελευταίες ημέρες ο Αρόλντ Μουκουντί δοκίμασε να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ωστόσο και πάλι σήμερα δεν κατάφερε ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός να μπει στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και έτσι ο Ματίας Αλμέιδα υποχρεώθηκε να αφήσει τον Μουκουντί εκτός αποστολής και από το αυριανό ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Θεωρητικά ο Καμερουνέζος θα προσπαθήσει να φορτσάρει για να προλάβει την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη. Όμως στην πράξη και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο εγχείρημα του κόσμου. Κυρίως διότι πρακτικά μετά το ματς με τον Άρη, η ΑΕΚ έχει μπροστά της μόλις δυο προπονήσεις, μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως ο Μουκουντί θα το παλέψει. 

Τουλάχιστον ο Σίμος Μήτογλου προπονήθηκε κανονικά και σήμερα και μπήκε ξανά στην αποστολή. Κάτι που σημαίνει πως ο Αλμέιδα σε αντίθεση μ' ότι είχε συμβεί στον Βόλο, για το αυριανό ματς με τον Άρη έχει τρείς διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο ανέτοιμος Φαν Βέερτ. Φυσικά εκτός των επιλογών του Αργεντινού τεχνικού για το αυριανό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, έμειναν και ο Άμραμπατ με τον Σιντιμπέ, που ταλαιπωρούνται από θλάσεις. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πινέδα, Φράνσον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Ελίασον, Φερνάντες, Αραούχο, Τσούμπερ