Ο Διαμαντάκος σκόραρε ξανά κι «έσωσε» την ομάδα του (vid)

Δημήτρης Διαμαντάκος

i

Δημήτρης Διαμαντάκος/©Photo by Robert Michael/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Ο Διαμαντάκος σκόραρε ξανά κι «έσωσε» την ομάδα του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:38 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 17.04.2023

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά, έφτασε τα 12 γκολ στην Ινδία με τη φανέλα της Κεράλα Μπλάστερς κι αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά. Ο Έλληνας φορ «έσωσε» την Κεράλα Μπλάστερς από την ήττα, διότι με το γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με αντίπαλο την Μπενγκαλούρου στο Super Cup Ινδίας.

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι έφερε το ματς στα ίσα με μία κεφαλιά στο 76ο λεπτό. Αυτό ήταν το 12ο του τέρμα τη φετινή σεζόν σε 23 συμμετοχές, ενώ μετράει και τρεις ασίστ σε 1.916 αγωνιστικά λεπτά.

Η Κεράλα Μπλάστερς έχει παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης από τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης, χάρη στην αποτελεσματικότητα του Διαμαντάκου, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν.

Τέλος, να θυμίσουμε πως έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια απ' όταν άφησε την Ελλάδα για άλλες πολιτείες, βγάζοντας κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατα το… ψωμί του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για αρκετά χρόνια. Μετά από κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες περιηγήσεις σε Κροατία και Ισραήλ, πλέον έχει βρει την υγειά του στην Ινδία.