Λατρεία για τον Διαμαντάκο στην Ινδία - Πέτυχε γκολάρα με την Κεράλα κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της (vid)

Λατρεία για τον Διαμαντάκο στην Ινδία - Πέτυχε γκολάρα με την Κεράλα κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 20:34 - 29.11.2023

Σκόραρε ξανά στο ινδικό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο Έλληνας φορ γράφει ιστορία με την Κεράλα Μπλάστερς

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δε σταματά να σκοράρει! Στην αναμέτρηση με τη Σεναγίν για το ινδικό πρωτάθλημα, σκόραρε δύο φορές και αναδείχθηκε MVP του αγώνα.

 Με τα δύο αυτά γκολ έφτασε τα 16 σε 30 συμμετοχές με την Κεράλα Μπλάστερς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κερδίσει την αγάπη τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων της ινδικής ομάδας και απ’ ό,τι φαίνεται στην Ινδία βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Στο ματς με τη Σεναγίν έβαλε ένα απίστευτο γκολ. Υποδέχθηκε άψογα τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα υπέροχο αριστερό σουτ, την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι χωρίς να αφήνει περιθώρια στον τερματοφύλακα να αντιδράσει.

Δείτε το γκολ:

Υπενθυμίζεται πως η Kerala Blasters είναι η 10η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας φορ στη μακρά καριέρα του. Στην Ελλάδα δεν κατάφερε να καθιερωθεί, παρότι αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Άρη, Εργοτέλη και Πανιώνιο. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καρλσρούη, έπειτα η Μπόχουμ και τέλος η Σανκτ Πάουλι, χωρίς να ανταποκρίνεται ωστόσο στις προσδοκίες ούτε στη Γερμανία. Ακολούθησαν Κροατία και Ισραήλ για να καταλήξει στην τωρινή του ομάδα, την Κεράλα.

Όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στην ομάδα της Ινδίας με την οποία σκοράρει ασταμάτητα κι έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βρίσκεται ο σύλλογος στην πρώτη θέση της κατάταξης.