«Μίδας» ο Χατζηισαΐας, που προτίμησε την Ινδία από την Τουρκία (vid)

Δημήτρης Χατζηισαΐας

i

©intime

«Μίδας» ο Χατζηισαΐας, που προτίμησε την Ινδία από την Τουρκία (vid)

Sportal newsroom 21:59 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 10.08.2023

Σε μια απρόσμενη κίνηση προέβη ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος προτίμησε την Ινδία, όπου θα αμείβεται πλουσιοπάροχα από τη Σίβασπορ, η οποία είναι κοντά στον Πούγγουρα.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και να υπογράφει για δύο χρόνια σε ομάδα της Ινδίας. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή φαίνεται να έπαιξε το τεράστιο συμβόλαιο που θα λαμβάνει για τα δύο αυτά χρόνια ύψους πάνω από 550.000 ευρώ. Ο 30χρόνος σέντερ μπακ φαινόταν να είναι κοντά στη Σίβασπορ αλλά τελικά τη θέση του θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που τελικά θα πάει στην τουρκική ομάδα έπειτα από 5 χρόνια στο «Τριφύλλι». Ο 27χρόνος αμυντικός φέρεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο 250.000 ευρώ για δύο επίσης χρόνια. Εκεί θα βρει τον συμπατριώτη του Χάρη Χαρίση, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία από το 2022.

O Δημήτρης Χατζηισαΐας την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε 32 αγώνες με τον Ατρόμητο πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από την άλλη είχε σαφώς λιγότερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό παίζοντας σε 10 παιχνίδια.