Στην καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής της Championship ο Γούτας

Δημήτρης Γούτας

i

©printscreen/youtube

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής της Championship ο Γούτας

Ιάσονας Τσίλης 17:31 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 21.09.2023

Σημαντική διάκριση για τον Δημήτρη Γούτα, με τον Έλληνα αμυντικό να αναδεικνύεται μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας, για την 7η αγωνιστική της Championship.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη θητεία του στην Κάρντιφ. Αποκορύφωμα φυσικά, η εμφάνιση του, στην επικράτηση της ομάδας με 3-2 επί της Κόβεντρι.

Ο Δημήτρης Γούτας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, μόλις στο 8ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το γκολ αυτό, ήταν η επιβράβευση στην πολύ καλή ως τώρα παρουσία του στο νησί, με τον 29χρονο αμυντικό να είναι ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. Μάλιστα, ήταν αρκετό για να τον αναδείξει στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Championship.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας στόπερ, υπέγραψε στην Κάρντιφ ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από δύο χρόνια στη Σίβασπορ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί κατά σειρά και στις: Ξάνθη, Ολυμπιακό, Κορτράικ, Σιντ Τρούιντεν, Λεχ Πόζναν και Ατρόμητο.

Ο Γούτας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Κάρντιφ! (vid)
REST OF THE WORLD

22:34 - 19.09.2023

Ο Γούτας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Κάρντιφ! (vid)

To πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Κάρντιφ πέτυχε ο Δημήτρης Γούτας, με τον υψηλόσωμο Έλληνα κεντρικό αμυντικό να είναι αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο παιχνίδι απέναντι στη Κόβεντρι για την 7η αγωνιστική της Championship.