Ο Γούτας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Κάρντιφ! (vid)

Δημήτρης Γούτας

i

©printscreen/youtube

Ο Γούτας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Κάρντιφ! (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 22:34 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 19.09.2023

To πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Κάρντιφ πέτυχε ο Δημήτρης Γούτας, με τον υψηλόσωμο Έλληνα κεντρικό αμυντικό να είναι αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο παιχνίδι απέναντι στη Κόβεντρι για την 7η αγωνιστική της Championship.

Το πρώτο του τέρμα στη νέα του «περιπέτεια» στην Championship, πέτυχε ο Δημήτρης Γούτας, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να είναι αυτός που με ωραία κεφαλιά, έδωσε το προβάδισμα στην Κάρντιφ στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στη Κόβεντρι

O 29χρονος, έχει αγωνιστεί ήδη βασικός για τη νέα του ομάδα και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της, αποδεικνύοντας την σημαντικότητα που έχει στα πλάνα του προπονητή του, Ερόλ Μπουλούτ. Βασικός ξεκίνησε επίσης στην αρχική ενδεκάδα, ακόμα ένας Έλληνας, αφού ο Τούρκος προπονητής της Κάρντιφ, έχει επιλέξει και τον Μανώλη Σιώπη.

Θυμίζουμε, ο Δημήτρης Γούτας είναι και τρείς φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, αφού έχει καταγράψει συμμετοχές στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2021 και έχει περάσει ως αλλαγή στη νίκη της Ελλάδας με 3-1, απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία για τον ομιλο του Nations League.

Το γκολ του Γούτα, σημειώθηκε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε προσωρινό προβάδισμα στους Ουαλούς, αφού η Κόβεντρι βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 35ο λεπτό με τον Γκόντεν.