Στην Κάρντιφ ο Σιώπης!

Μανώλης Σιώπης

i

©CardiffCityFC

Στην Κάρντιφ ο Σιώπης!

Κώστας Τόπας 13:48 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 18.08.2023

Κάτοικος Ουαλίας θα είναι από εδώ και στο εξής ο Μανώλης Σιώπης, καθώς η Κάρντιφ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή μέσου.

Ο Μανώλης Σιώπης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κάρντιφ, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ουαλούς.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην μέσος της Τράνζμποσπορ γίνεται ο τρίτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα τους, μετά τον Δημήτρη Γούτα και τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος είχε γραφτεί από την αρχή του καλοκαιριού για όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο βραχύσωμος χαφ ήταν βασικός τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα της Τραπεζούντας, μέτρησε 77 ματς μαζί της, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2022.

«Η Κάρντιφ με χαρά υποδέχεται τον μέσο Μανώλη Σιώπη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Bluebirds.

Με καταγωγή από το Τυχερό Αλεξανδρούπολης, ο Μανώλης έχει εκπροσωπήσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος και ο Άρης στην Ελλάδα.

Το 2019, ο μέσος έκανε τη μετάβαση στην Τουρκία με την Alanyaspor, την οποία προπονούσε το αφεντικό της City, Erol Bulut. Ο Μανώλης έπαιξε πρόσφατα στην Τραμπζονσπόρ, κατακτώντας τη Σούπερ Λιγκ και το Σούπερ Καπ Τουρκίας το 2022.

Ο αμυντικός χαφ διαθέτει επίσης εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, έχοντας πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές για την Ελλάδα, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία τον Μάιο του 2019. Καλώς όρισες στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, Μανώλη!”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σιώπης ανέφερε: «Γνωρίζω τον Ερόλ Μπουλούτ πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί και θέλει να κερδίζει κάθε φορά. Κι εγώ έτσι δουλεύω σε όλη μου την καριέρα. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά τον Ντίμη [Γούτα] – είναι καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας. Έχω δει το στάδιο και ανυπομονώ να παίξω με τους υποστηρικτές μας. Θα δουν τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».