Ο Μπέλιγχαμ έπαθε «Σιώπη»: Μπερδεύτηκε κι ανέβηκε στο πούλμαν της Ουκρανίας αντί της Αγγλίας (vids)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Ο Μπέλιγχαμ έπαθε «Σιώπη»: Μπερδεύτηκε κι ανέβηκε στο πούλμαν της Ουκρανίας αντί της Αγγλίας (vids)

Sportal newsroom 14:28 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 11.09.2023

O Τζουντ Μπέλιγχαμ σαν άλλος... Μανώλης Σιώπης μπερδεύτηκε κι ανέβηκε στο πούλμαν της Ουκρανίας, αντί της Αγγλίας.

Το περασμένο Σάββατο (09/09) η εθνική Αγγλίας ταξίδεψε στην Πολωνία καμαρώνοντας για το «4 στα 4» στην εκκίνηση της προκριματικής φάσης του Euro 2024 καθώς και για τις 21 νίκες στα 22 προηγούμενα παιχνίδια της σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως ο αγώνας κόντρα στην Ουρκανία μόνο εύκολη δεν ήταν για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Ουκρανία κράτησε στο 1-1 την Αγγλία στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Πολωνία κι έτσι έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024. Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως, έλαβε χώρα ένα αστείο περιστατικό.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, μπερδεύτηκε κι αντί να επιβιβαστεί στο πούλμαν των «τριών λιονταριών» ανέβηκε σε αυτό της αντίπαλης ομάδας, της Ουκρανίας. Κάτι που είχε κάνει και ο Μανώλης Σιώπης το 2019. 

Τότε, ο διεθνής αμυντικός μέσος της «γαλανόλευκης» ήταν βιαστικός και χωρίς να το καταλάβει, επιβιβάστηκε στο πούλμαν της εθνικής Τουρκίας. Μόλις ανέβηκε, δεν είδε οικεία πρόσωπα και κατάλαβε ότι έκανε ένα... λαθάκι. Χαμογελαστός, κατέβηκε από το πούλμαν και επιβιβάστηκε σε αυτό της Εθνικής μας ομάδας.