Μαβουμπά: «Ο Αζάρ πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ήταν μεθυσμένος στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Λιλ το 2012»

Αζάρ - Μαβουμπά

i

©printscreen

Μαβουμπά: «Ο Αζάρ πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ήταν μεθυσμένος στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Λιλ το 2012»

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:04 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 11.09.2023

Ο Αζάρ οδεύει προς την οριστική απόφαση της απόσυρσης από την ενεργό δράση και με αφορμή την προ ημερών δήλωση του, «ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί πίνοντας μερικές μπύρες», θυμόμαστε την επική αποκάλυψη του πρώην συμπαίκτη του στη Λιλ, Ρίο Μαβουμπά για το τελευταίο του παιχνίδι του Βέλγου σταρ στη Γαλλία τον Μάϊο του 2012.

Ο Αζάρ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης και το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι ακόμη αβέβαιο. Ή μάλλον, οδεύει προς το τέλος του, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τη διάθεση να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο. Το καταλαβαίνει κανείς και από τη δήλωση που έκανε προ ολίγων ημερών, στην οποία ανέφερε πως «έφτασε η ώρα για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη ζωή με την οικογένεια και τους φίλους του, πίνοντας μερικές μπύρες». 

Η συγκεκριμένη δήλωση, «έρχεται» για να μας θυμίσει μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε τον Μάϊο του 2012, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Λιλ και Νανσί, όπου σύμφωνα με αποκάλυψη του πρώην συμπαίκτη του στη Λιλ, Ρίο Μαβουμπά, « ο Αζάρ έκανε χατ-τρικ, ενώ ήταν μεθυσμένος».

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αζάρ στη Λιλ και ήθελε τελευταία στιγμή να οργανώσει κάτι. Έτσι, αποφασίσαμε να πάμε για ένα ποτό, αλλά αυτό κράτησε περισσότερο από όσο περιμέναμε. Το επόμενο πρωί, γύρω στις 10:00, είχαμε meeting στο ξενοδοχείο με την ομάδα. Εκεί, ο Μάρκο Μπάσα ανοίγει την πόρτα και λέει: «Tι στο καλό κάνετε εδώ έτσι; Δεν το κατάλαβα, αλλά απευθυνόταν στον Αζάρ, ο οποίος του απάντησε πως δεν είχε χρόνο να πάει σπίτι. 

Ανατροπή με Ραούλ στη Βιγιαρεάλ - Αυτός είναι ο προπονητής που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό
LA LIGA

09:08 - 09.09.2023

Ανατροπή με Ραούλ στη Βιγιαρεάλ - Αυτός είναι ο προπονητής που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Ανατροπή δεδομένων στη Βιγιαρεάλ με τον Ραούλ, που σύμφωνα με το Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, και τελικά αντικαταστάτης του Κίκε Σετίεν θα είναι ο Πατσέτα.

Στη πραγματικότητα, ο Αζάρ εκείνη τη στιγμή ήταν μεθυσμένος. Η μέρα περνάει και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Νανσί. Δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 30 λεπτά στην αναμέτρηση και ο Αζάρ είχε κάνει ήδη χατ-τρικ. Μετά όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας».