Ακόμα και οι Γερμανοί απόρησαν: Ο Ρούντιγκερ σταμάτησε να τρέχει προκειμένου να... απολυθεί ο Φλικ (vid)

Αντόνιο Ρούντιγκερ

i

PrtScr

Ακόμα και οι Γερμανοί απόρησαν: Ο Ρούντιγκερ σταμάτησε να τρέχει προκειμένου να... απολυθεί ο Φλικ (vid)

Κώστας Τόπας 10:09 - 11.09.2023

Τη στιγμή που η Ιαπωνία έβγαινε στην κόντρα για να πετύχει το τρίτο γκολ απέναντι στους Γερμανούς, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σταμάτησε να τρέχει, αφήνοντας τους αντιπάλους ανενόχλητους για να βρουν δίχτυα.

Λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Μουντιάλ του Κατάρ, η Γερμανία αναμετρήθηκε με τον «κακό της δαίμονα», την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βόλφσμπουργκ. Οι «Σαμουράι» επικράτησαν κόντρα στην ομάδα του Χάνσι Φλικ με 4 -1, με αποτέλεσμα ο άλλοτε τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου να απολυθεί από την τεχνική ηγεσία των «πάντσερ».

Αυτό όμως που είναι άξιο αναφοράς είναι το τρίτο γκολ της Ιαπωνίας, η οποία το πέτυχε μετά από αντεπίθεση. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ από την πλευρά του, ενώ οι Ιάπωνες έβγαιναν στην κόντρα, ήταν στη μεσαία γραμμή. Αντί να σπεύσει να επιστρέψει στην άμυνα για να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, σταμάτησε να τρέχει με έναν κάπως ανεξήγητο τρόπο. 

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ερωτηματικά στον κόσμο. Πολλοί μάλιστα στα social media υπάρχουν λένε ότι αυτή η κίνηση είναι απόδειξη ότι οι παίκτες ήθελαν να... στρώσουν την απομάκρυνση του Χάνσι Φλικ. Οπως κι έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης.