Ισοπεδωτική Ιαπωνία, έριξε «τεσσάρα» σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία

Ισοπεδωτική Ιαπωνία, έριξε «τεσσάρα» σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία

Sportal newsroom 00:14 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 01:19 - 10.09.2023

Η Γερμανία εξακολουθεί να προβληματίζει, καθώς ηττήθηκε από την Ιαπωνία με 4-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βόλφσμπουργκ.

Λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Μουντιάλ του Κατάρ, η Γερμανία αναμετρήθηκε με τον «κακό της δαίμονα», την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βόλφσμπουργκ.   

Οι «Σαμουράι» επικράτησαν κόντρα στην ομάδα του Χάνσι Φλικ με 4 -1. Οι Ιάπωνες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό με τον Ίτο, ενώ λίγα λεπτά μετά η Γερμανία έφερε το ματς στα ίσα με τον Σανέ. 

Στο 22ο λεπτό η Ιαπωνία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ουέντα, κάνοντας το 2-1. Η ομάδα του Χατζίμε Μοριγιάσου τιμώρησε τα αμυντικά λάθη των Γερμανών και πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα, με τον Ασάνο (ασιστ του Κούμπο) και τον Τανάκα (με κεφαλιά στις καθυστερήσεις).

Στραβοπάτησε στα Σκόπια η Ιταλία - Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις το Κόσοβο
EURO

23:47 - 09.09.2023

Στραβοπάτησε στα Σκόπια η Ιταλία - Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις το Κόσοβο

Η Ιταλία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και έφερε ισοπαλία με 1-1, ενώ την ίδια ώρα το Κόσοβο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ελβετία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Σλότερμπεκ (64' Γκόζενς), Ρούντιγκερ, Ζίλε, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Τσαν (64' Γκρος), Βιρτς (73' Μπραντ), Γκνάμπρι (82' Σάντε), Σανέ, Χάβερτς (73' Μίλερ) 

Ιαπωνία: Οσάκο, Τομιγιάσου, Ιτακούρα, Σουγκαουάρα (84' Χασιόκα), Ίτο, Μορίτα (75' Τανάκα), Έντο, Καμάντα (59' Τανιγκούτσι), Ίτο (75' Κούμπο), Μιτόμα (84' Ντόαν), Ουέντα (59' Ασάνο)