«Αυτοί είναι οι αντικαταστάτες του Φλικ»

«Αυτοί είναι οι αντικαταστάτες του Φλικ»

Δημήτρης Χούπης 15:20 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 10.09.2023

Η θέση του Χάνσι Φλικ μετά την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία έχει αρχίσει και «τρίζει», με την Bild μάλιστα να έχει βγάλει ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Η Γερμανία μετά το Μουντιάλ του περασμένου Δεκέμβρη στο Κατάρ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι φιλικά που έχει δώσει. Έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ η χθεσινή (9/9) ήττα από την Ιαπωνία έφερε τον Χάνσι Φλικ ένα βήμα από την έξοδο. 

Από τη δική του μεριά ο Γερμανός προπονητής σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τους Ιάπωνες, σχολίασε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για να προετοιμάσει την ομάδα. Παρόλα αυτά η Bild σε μια εκπομπή έχει βγάλει ήδη τη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του πρώην τεχνικού της Μπάγερν. 

Σε αυτή είναι οι Γκλάσνερ, Κλόζε, Φέλερ, Κλοπ, Ζάμερ, Κλίνσμαν, Φαν Χάαλ, Ματέους, Ζιντάν και Νάγκελσμαν. Ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να θεωρηθούν ρεαλιστικές ενώ άλλες όχι. Οι Ζάμερ και Φέλερ που έχουν ήδη μια θέση στη Γερμανική Ομοσπονδία, μπορεί να έχουν πιθανότητες για να αναλάβουν. 

Παρόλα αυτά όσον αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ, η περίπτωσή του είναι απίθανη. Κι αυτό γιατί έχει συμβόλαιο στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026 και έχει δηλώσει πολλάκις ότι δεν έχει σκοπό να φύγει. Από την άλλη ο Γκλάσνερ είναι ακόμα ένα όνομα που μπορεί να θεωρηθεί πιθανό. 

Απειλούν με απεργία οι Αγγλίδες διεθνείς αν η FA δεν ικανοποιήσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις
REST OF THE WORLD

12:37 - 10.09.2023

Απειλούν με απεργία οι Αγγλίδες διεθνείς αν η FA δεν ικανοποιήσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις

Οι παίκτριες της Εθνικής Αγγλίας είναι έτοιμες να κατέβουν σε απεργία, σε περίπτωση που η αγγλική ομοσπονδία δεν ικανοποιήσει τις οικονομικές τους ανάγκες.

Τα «Πάντσερ» αντιμετωπίζουν την Τρίτη (12/9) τη Γαλλία σε ένα ενδιαφέρον φιλικό, στο οποίο ο Φλικ θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και να δώσει παράταση στην απόλυσή του.