«Κοντά στην απόκτηση του Βέγα ο Παναιτωλικός»

Αλέξι Βέγα

i

©print screen

«Κοντά στην απόκτηση του Βέγα ο Παναιτωλικός»

Sportal newsroom 11:29 - 09.06.2023

Δημοσίευμα από την Ονδούρα υποστήριξε πως ο Παναιτωλικός είναι κοντά στην απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ, Αλέξι Βέγα.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για την καλοκαιρινή μεταγραφή σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ονδούρα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «diez» η ομάδα του Αγρινίου είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αλέξι Βέγα από την Ονδούρα. 

Ο 26χρονος εξτρέμ αυτή τη στιγμή παίζει στη Βικτόρια και τη σεζόν που μας πέρασε είχε εξαιρετική εικόνα, μετρώντας 16 γκολ και δύο ασίστ σε 34 συμμετοχές. 

Τα προκριματικά του Αυγούστου, (δεν) κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:33 - 08.06.2023

Τα προκριματικά του Αυγούστου, (δεν) κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά δυο σημαντικές προκλήσεις τον Αύγουστο με τους δυο ευρωπαϊκούς προκριματικούς γύρους, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν περνάει μέσα απ' αυτό. Το Sportal.gr αναλύει

Η αναφορά λοιπόν υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την περασμένη ομάδα σε ένα εστιατόριο στη Λα Σεΐμπα και έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία άφησε ικανοποιημένες τις δύο πλευρές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η οποία θα γίνει στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές του Ιουλίου. Μάλιστα ένα άλλο δημοσίευμα της Πέμπτης (8/9) υποστήριξε πως ο Βόλος έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Μάλιστα, όπως κάνει λόγο η αναφορά από την Ονδούρα, ο Παναιτωλικός έχει ακόμα έναν παίκτη της Βικτόρα στη λίστα του. Τον 21χρονο αμυντικό από την Ονδούρα, Κάρλος Ματούτε