Ελιτ για μία ακόμα σεζόν ο Σιδηρόπουλος, προβιβάστηκαν Παπαπέτρου - Αντωνίου στη λίστα της UEFA

Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου

i

© Intime

Ελιτ για μία ακόμα σεζόν ο Σιδηρόπουλος, προβιβάστηκαν Παπαπέτρου - Αντωνίου στη λίστα της UEFA

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:16 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 22.06.2023

Η UEFA δημοσίευσε τη λίστα με τους διεθνείς διαιτητές για τη σεζόν 2023-24 και ανάμεσα τους βρίσκονται επτά Έλληνες και μία Ελληνίδα. Οι δύο από αυτούς, μάλιστα, προβιβάστηκαν...

Τη λίστα με τις κατηγορίες διαιτητών για το πρώτο μέρος της σεζόν 2023-24 έκανε γνωστή η UEFA και σε αυτή περιλαμβάνονταν οκτώ ονόματα από την Ελλάδα. Η εκπροσώπηση, ειδικότερα, περιέχει δύο ρέφερι ελίτ, έναν πρώτης κατηγορίας και πέντε δεύτερης.

Elite ο Σιδηρόπουλος, στην πρώτη κατηγορία ο Παπαπέτρου

Στο κομμάτι των ελίτ βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος ανήκει σε αυτό αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2015-16. Aπεναντίας, η Ελένη Αντωνίου προβιβάστηκε φέτος και πλέον ανήκει και εκείνη στο βάθρο των κορυφαίων διαιτητών της Ευρώπης. Από εκεί και έπειτα, αναβάθμιση κατηγορίας περίμενε και τον Τάσο Παπαπέτρου, ο οποίος από «Men Second» πλέον ανήκει στους «Men First».

Στην ίδια θέση, τέλος, παρέμειναν οι υπόλοιποι πέντε διαιτητές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προβιβαστούν φέτος. Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Βασίλης Φωτιάς, Στέφανος Κουμπαράκης, Ευάγγελος Μανούχος και Ιωάννης Παπαδόπουλος αποτελούν τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Ελλάδας στο εξωτερικό, με τους εν λόγω διαιτητές να ανήκουν όλοι στη δεύτερη κατηγορία.