Οι τελευταίες εξελίξεις για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού

Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ / watfordfc.com

i

Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ / watfordfc.com

Οι τελευταίες εξελίξεις για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:34 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 06.03.2024

Το Sportal εξηγεί σε ποιο σημείο έχουν οδηγηθεί οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Τροστ-Έκονγκ, Μίτροβιτς, τον παίκτη έκπληξη και τι ισχύει με Οικονόμου και Τζαβέλλα.

Το κέντρο της άμυνας έχει τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Οι συζητήσεις με τη Γουότφορντ για τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, παρουσιάζουν στασιμότητα και αναγκάζουν τους «πράσινους» να τσεκάρουν και άλλους παίκτες.

O Τροστ-Έκονγκ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, με την οικογένεια Πότσο που έχει την ιδιοκτησία της αγγλικής ομάδας, να αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους διαπραγματευτές στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προσπαθούν να βρουν εναν κώδικα επικοινωνίας με τους Ιταλούς επιχειρηματίες, ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής.

Από τον Παναθηναϊκό δεν εγκαταλείπουν τον Νιγηριανό στόπερ με την ολλανδική υπηκοότητα, αλλά δεν θα εγκλωβιστούν σε μία υπόθεση. Αντίστοιχα, στη λίστα υπάρχει το όνομα του Σέρβου Στέφαν Μίτροβιτς. Ο 33χρονος αμυντικός της Χετάφε έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και αναμένει την αποδέσμευση του.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δουλεύουν και σε μία άλλη υπόθεση, με το όνομα του κεντρικού αμυντικού να μην έχει «διαρρεύσει». Πάντως, φαίνεται πως πρόκειται για εξίσου δύσκολη περίπτωση με τον Τροστ-Έκονγκ και τον Μίτροβιτς, για αυτό και δεν έχει περάσει σε πρώτο πλάνο.

Σε ότι σχετίζεται με τα σενάρια για Έλληνα στόπερ, ο οποίος θα συμπληρώσει το καρέ στα μετόπισθεν, προς το παρόν δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για τον Μάριο Οικονόμου της Σαμπντόρια, ούτε για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Προφανώς, οι μάνατζερ των παικτών προτείνουν τους πελάτες τους, γνωρίζοντας ότι οι «πράσινοι» κινούνται στην αγορά. 

Ο μόνος ο οποίος παραμένει σε εκκρεμότητα, είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Η ΠΑΕ δεν τον έχει αποχαιρετήσει με ανακοίνωση, επειδή ίσως να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Η ανανέωση δεν είναι η επικρατέστερη κατάληξη, αλλά όσο κυλούν οι ημέρες, καθίσταται όλο και πιο πιθανή.