Οι αναφορές για Μάριο Οικονόμου από τη Γένοβα και η ελληνική πραγματικότητα

Μάριος Οικονόμου / Intime

i

Μάριος Οικονόμου / Intime

Οι αναφορές για Μάριο Οικονόμου από τη Γένοβα και η ελληνική πραγματικότητα

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:35 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 20.06.2023

Γενοβέζικες ιστοσελίδες υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον αμυντικό της Σαμπντόρια, Μάριο Οικονόμου.

Ένας συμπαίκτης του Φίλιπ Τζούρισιτς στη Γένοβα, φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο Έλληνας αμυντικός, Μάριος Οικονόμου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια, αλλά έχει τεθεί εκτός πλάνων και είναι ελεύθερος

Τοπικές ιστοσελίδες ανέφεραν πως ο Οικονόμου έχει επαφές με τους «πράσινους», προκειμένου να συνεργαστούν. Με την θετική έκβαση να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Το κεφάλαιο της «Ντόρια» αποδείχτηκε σύντομο για τον Οικονόμου, αφού πήγε στο «Λουίτζι Φεράρι» στις 17 Φεβρουαρίου, έπαιξε σε έξι ματς στη Serie A με χρόνο μόλις 219 λεπτών και θα φύγει τώρα.

Ο 30χρονος στόπερ είχε συνεργαστεί στην αρχή της σεζόν με έναν άλλο παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Ζέκα. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Κοπεγχάγη, όμως ο Οικονόμου έφυγε τον Οκτώβριο του 2022.

Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Οικονόμου θα καλύψει το διαφαινόμενο κενό του Αχιλλέα Πούγγουρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με τον παίκτη να αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνεται ότι ο Οικόνομου όντως απασχολεί. Ναι μεν παρατηρείται η ανάγκη τόνωσης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ, αλλά τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο δεξιοπόδαρος αμυντικός δεν έχει μιλήσει με τους «πράσινους».