Οι δύο παίκτες που θα δει ο Γιοβάνοβιτς απόψε στα προκριματικά του EURO

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Οι δύο παίκτες που θα δει ο Γιοβάνοβιτς απόψε στα προκριματικά του EURO

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:43 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 20.06.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τα μάτια του στραμμένα σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι σήμερα το βράδυ.

Είναι μέρες προκριματικών αυτές που διανύουμε, αφού οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν τις... μάχες στους ομίλους τους για την πρόκριση στο EURO 2024 που θα γίνει στη Γερμανία. Ως εκ τούτου πολλοί προπονητές έχουν τα μάτια τους στραμμένα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, στους διεθνείς ποδοσφαιριστές των ομάδων τους ή σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αυτών.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει... δουλειά απόψε το βράδυ και θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του EURO. Με την ασχολία του να αφορά το παιχνίδι της Βουλγαρίας με τη Σερβία που διεξάγεται στη Σόφια στις 21:45.

Εκεί θα είναι στραμμένα τα μάτια του προπονητή του Παναθηναϊκού και οι λόγοι είναι προφανείς. Η εθνική Σερβίας είναι... must αυτές τις μέρες για τον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης που έχει ανακοινωθεί ήδη, ο Μλαντένοβιτς και ένας ακόμα που βρίσκεται στον... δρόμο, ο Τζούρισιτς. Με τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και τον Τζούρισιτς να έχει... ψηθεί για τη μετακίνησή του στο τριφύλλι, μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια που τον φέρνει εκτός ομάδας και εκτός Ιταλίας όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει φυσικά εικόνα για τον συμπατριώτη του, θα έχει ωστόσο την ευκαιρία να δει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μέσω του σημερινού παιχνιδιού της εθνικής του ομάδας απέναντι στη Βουλγαρία. Από αύριο το πρωί αναμένεται να φουλάρουν τις διαδικασίες οι πράσινοι προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 17.06.2023

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα ήταν γραφτό να… ξεκινήσει την καριέρα του κι ενδεχομένως και να την τελειώσει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία και για τη διάρκεια του συμβολαίου που θα είναι έως το 2025, ενώ Παναθηναϊκός και παίκτης φέρονται να έχουν συμφωνήσει και στα χρήματα με τον Τζούρισιτς να λαμβάνει συνολικά 2,2 εκατομμύρια ευρώ για τη διετία που έρχεται. Απομένει μονάχα το τυπικό της αποδέσμευσής του από την Σαμπντόρια, κάτι που φαντάζει απλό μετά τον υποβιβασμό των Γενοβέζων.