Παίρνει τα λεφτά και έρχεται ο Τζούρισιτς

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / sampdoria.it

i

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / sampdoria.it

Παίρνει τα λεφτά και έρχεται ο Τζούρισιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:35 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 18.06.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς προβάρει τα πράσινα και περιμένει την αποδέσμευση του από τη Σαμπντόρια για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Από τη Σαμπντόρια εξαρτάται πλέον η υλοποίηση της μεταγραφής του Φίλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος επιτελικός μέσος γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται στον σχεδιασμό της «Ντόρια» για τη Serie B, όμως τυπικά ανήκει στο ρόστερ της και πρέπει να αποδεσμευτεί.

Η Σαμπντόρια μπορεί να καταβάλλει ένα ποσό και να λύσει το συμβόλαιο, ούτως ώστε ο Τζούρισιτς να έχει το δικαίωμα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα θεωρείται τυπικό, αλλά μόνο μετά τη διευθέτηση του θα ακολουθήσουν οι υπογραφές.

Προς το παρόν, ο Τζούρισιτς είναι ενεργός με τη Σερβία, μαζί με τον (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) συμπαίκτη του στο Τριφύλλι, Φιλίπ Μλαντένοβιτς. Οι δυο τους υπολογίζονται από τον Ντράγκαν Στοϊκοβιτς για το ματς της Τρίτης (20/6) με τη Βουλγαρία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Τζούρισιτς αναμένεται στην Αθήνα από την Τετάρτη και έπειτα, για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Για να έχει και μία συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενσωμάτωση του στην προετοιμασία της ομάδας.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 17.06.2023

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα ήταν γραφτό να… ξεκινήσει την καριέρα του κι ενδεχομένως και να την τελειώσει στον Παναθηναϊκό.

O 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποχρεώσεις με τη Σαμπντόρια μέχρι τις 4 Ιουνίου, παρότι δεν αγωνίστηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Εντούτοις, δεν έχει σταματήσει καθόλου και ίσως ο Γιοβάνοβιτς να του χορηγήσει μερικές μέρες άδεια για να επιτρέψει στον παίκτη να ξεκουραστεί.