Βασικοί Μάγκνουσον και Ίνγκασον στην Ισλανδία στο κρίσιμο ματς με τη Σλοβακία

Βασικοί Μάγκνουσον και Ίνγκασον στην Ισλανδία στο κρίσιμο ματς με τη Σλοβακία

Γιώργος Σακελλαρίου 21:47 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 17.06.2023

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Σβέριρ Ίνγκασον και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Χόρντουρ Μάγκνσουον ξεκινούν κόντρα στη Σλοβακία.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της Ισλανδίας με τη Σλοβακία.

Οι Σκανδιναβοί υποδέχονται για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 τη Σλοβακία σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.

Το παιχνίδι γίνεται για τον δέκατο όμιλο και η Ισλανδία έπειτα από δύο ματς είναι προτελευταία με τρεις βαθμούς, ενώ η Σλοβακία είναι δεύτερη με τέσσερις βαθμούς στα ίδια παιχνίδια και πρώτη είναι η Πορτογαλία με έξι βαθμούς.

Για την Ισλανδία βασικός είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Σβέριρ Ίνγκασον. Ο έμπειρος (30 ετών) αμυντικός έχει 40 ματς και 3 γκολ με την εθνική του ομάδα κι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα έπειτα από δύο χρόνια. Βασικός είναι και ο άσος του Παναθηναϊκού Χόρντουρ Μάγκνουσον, τον οποίο οι Ισλανδοί στη διάταξή τους τον έχουν σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο 30χρονος Μάγκνουσον έχει 46 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική του ομάδα.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 17.06.2023

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα ήταν γραφτό να… ξεκινήσει την καριέρα του κι ενδεχομένως και να την τελειώσει στον Παναθηναϊκό.

Η Ισλανδία και η Σλοβακία, λοιπόν, παίζουν ένα πολύ σημαντικό ματς για την πρόκριση. Ακόμα κι αν δεν κατακτήσει κάποιος την πρώτη θέση, κυνηγάει τη δεύτερη για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τη Γερμανία μέσω των μπαράζ. Στη Σλοβακία αντίθετα, βασικός είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ.

Νωρίτερα, ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ναι μεν ήταν στην αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας για τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο για τον έβδομο όμιλο. Ο άσος του Παναθηναϊκού, όμως, έμεινε στον πάγκο στο 0-0 που κρατάει τις δύο ομάδες στους τέσσερις βαθμούς στο -2 από την πρώτη Σερβία.