Διαψεύδει ο ατζέντης του Καμαβινγκά για Άρσεναλ και Τσέλσι
i

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά/instagram

Διαψεύδει ο ατζέντης του Καμαβινγκά για Άρσεναλ και Τσέλσι

Sportal newsroom 13:29 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 24.01.2023

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Εντουάρντο Καμαβινγκά χαρακτηρίσε αναληθείς τις φήμες που θέλουν τον μέσο της Ρεάλ να βρίσκεται σε επαφές με Τσέλσι και Άρσεναλ.

Αρκετά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Εντουάρντο Καμαβινγκά, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον -κυρίως- της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Ωστόσο, μιλώντας στον… στον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο εκπρόσωπος του παίκτη χαρακτήρισε ως ανυπόστατα τα δημοσιεύματα.

«Δεν υπάρχει δόση αλήθειας. Φυσικά και κάθε σύλλογος στον κόσμο θα ήθελε να τον έχει, αλλά είναι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη και η Ρεάλ είναι ικανοποιημένη από τον Καμαβινγκά» τόνισε ο ατζέντης Τζόσουα Μπένετ βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία, τουλάχιστον για την ώρα.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος μέσος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν έχει πείσει ακόμα πλήρως τον Κάρλο Αντσελότι, o οποίος τον έχει ξεκινήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ρεάλ, αλλά σε τρία εξ αυτών τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.