Διευθύνων Σύμβουλος Μπράιτον: «Ήταν μια φανταστική βραδιά στην Αθήνα - Μεγάλη επίδειξη ωριμότητας η νίκη και το μηδέν παθητικό σε ένα τέτοιο μέρος»

Πολ Μπάρμπερ

i

©printscreen

Διευθύνων Σύμβουλος Μπράιτον: «Ήταν μια φανταστική βραδιά στην Αθήνα - Μεγάλη επίδειξη ωριμότητας η νίκη και το μηδέν παθητικό σε ένα τέτοιο μέρος»

Κώστας Τσιακλής 11:49 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 01.12.2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ, αποθέωσε την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Μπράιτον στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι «γλάροι» κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από την OPAP Arena (0-1) και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ομάδας, Πολ Μπάρμπερ, ήταν πανευτυχής με αυτή την εξέλιξη και αποθέωσε τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, τους ποδοσφαιριστές του και τους οπαδούς της Μπράιτον που ήταν θορυβώδεις σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Μπάρμπερ: 

«Ήταν μια φανταστική βραδιά στην Αθήνα, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί που έκαναν τον εαυτό τους να ακούγεται πάνω από τον θόρυβο που υπήρχε στο γήπεδο. Αλλά τι ώριμη εμφάνιση. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, αλλά όσον αφορά την απόδοσή μας στην Ευρώπη ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά για εμάς.

Είναι άλλο ένα ορόσημο και είμαι σίγουρος ότι ο Ροιμπέρτο (Ντε Τσέρμπι) θα πει ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Έρχεται άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι στον όμιλο που θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και να προκριθούμε ως νικητές του ομίλου. Αλλά είναι άλλο ένα βήμα και μια μεγάλη επίδειξη ωριμότητας να έρθεις σε ένα τέτοιο μέρος και όχι μόνο να πάρεις μια νίκη, αλλά να κρατήσεις και το μηδέν με μια πολύ νεανική ομάδα.

Υπάρχει ένα υπέροχο πνεύμα και μια μεγάλη συντροφικότητα. Δεν το νιώθουμε μόνο μέσα στον σύλλογο, το νιώθουμε και έξω με τους οπαδούς. Βλέπετε τον τρόπο με τον οποίο οι προπονητές και το επιτελείο εκτιμούν την υποστήριξη που έχουν και θέλουν να μοιραστούν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Οι πανηγυρισμοί μας κόντρα στη Φόρεστ μπορεί να φαίνονταν λίγο εκτός πλαισίου σε ανθρώπους που δεν κατάλαβαν πραγματικά πόσο δύσκολη περίοδο περάσαμε, αλλά δεν είχαμε νικήσει στην Premier League από τα τέλη Σεπτεμβρίου, είχαμε τόσους πολλούς τραυματισμούς και παίζαμε με δέκα παίκτες στο City Ground. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια  απελευθέρωση ενέργειας και ανακούφισης όσο και απλώς πανηγυρισμός της ίδιας της νίκης.

Από τα χωράφια της Αγγλίας στα νοκ-άουτ της Ευρώπης η Μπράιτον μέσα σε λίγα χρόνια (vid)
EUROPA LEAGUE

09:21 - 01.12.2023

Από τα χωράφια της Αγγλίας στα νοκ-άουτ της Ευρώπης η Μπράιτον μέσα σε λίγα χρόνια (vid)

Η Μπράιτον εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League και συνεχίζει να ζει το όνειρό της στην Ευρώπη. Ολα αυτά λίγα χρόνια αφότου αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Όπως είπε ο Ρομπέρτο, δεν υπήρχε καμία ασέβεια προς τον Στιβ Κούπερ ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και πάλι είναι ένα παράδειγμα συνοχής. Το είδατε στο τέλος του αγώνα της Πέμπτης, οι παίκτες και το επιτελείο ήθελαν να γιορτάσουν με τους φιλάθλους στην Αθήνα και σκέφτηκα ότι ήταν φανταστικό».