Ανανέωσε με τη Βέιλε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Εμμανουηλίδης – «Γύρισα δυνατός σωματικά και ψυχικά»

Ανανέωσε με τη Βέιλε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Εμμανουηλίδης – «Γύρισα δυνατός σωματικά και ψυχικά»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:09 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 24.02.2024

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέκτεινε τη συνεργασία του με τη δανέζικη Βέιλε έως το 2025.

Παίκτης της Βέιλε για έναν ακόμα χρόνο θα είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο 23χρονος (24/10/00) πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στον σύλλογο της Δανίας από το καλοκαίρι του 2021.

Στο «τριφύλλι» έκανε 25 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπαιξε δανεικός και σε Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ. Ο νεαρός εξτρέμ στο διάστημα που βρίσκεται στη Δανία έχει με τη Βέιλε 52 αγώνες, 13 γκολ και 8 ασίστ. Τον Γενάρη του 2023 υπέστη ρήξη χιαστών, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στη δράση και συμφώνησε με την ομάδα του ν’ ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του. Στην ανακοίνωση της Βέιλε, φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού παίκτη:

«Όταν η Βέιλε ξεκίνησε την ανοιξιάτικη σεζόν τη Δευτέρα κόντρα στην Άαρχους, είχε τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο 23χρονος Έλληνας επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα έπειτα από έναν χρόνο διακοπής τραυματισμών και μια μακρά πορεία αποκατάστασης τόσο στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Δανία.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη ρήξη στον δεξιό χιαστό στην προετοιμασία της Βέιλε στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2023. Ένας τραυματισμός που έκανε τη Βέιλε να επεκτείνει άμεσα τη συμφωνία με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη μέχρι το 2025.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Μάριους Άντριαν Νικολάε εξηγεί περισσότερα για τα κίνητρα του συλλόγου τόσο για την παράταση όσο και για την ανακοίνωση τώρα.

“Όταν ο Δημήτρης τραυματίστηκε στην Τουρκία, η Βέιλε τον έστειλε σε μια από τις κορυφαίες κλινικές του κόσμου στη Μπολόνια. Ο Δημήτρης χειρουργήθηκε, αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα και δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στο χορτάρι. Ήταν σημαντικό να επισημανθεί στον Δημήτρη ότι τον είδαμε ως σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος στην ομάδα μας. Ως εκ τούτου, επεκτείναμε τη συμφωνία λίγο μετά τον τραυματισμό, ώστε ο Δημήτρης να εστιάσει μόνο στην αποκατάστασή του και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Η όλη διαδικασία αποκατάστασης μας έδειξε έναν Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έχει δουλέψει, προπονηθεί και συγκεντρωθεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε πρωτόγνωρο βαθμό. Ως εκ τούτου, έχει επίσης επιστρέψει πιο γρήγορα, αλλά, το πιο σημαντικό, επίσης πιο δυνατός. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης επέστρεψε τώρα και που έχουμε συνεργασία έως το 2025, με οψιόν για ένα ακόμα έτος”.

Ο Έλληνας εξτρέμ της Βέιλε είναι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος όταν ο τραυματισμός συνέβη στην Τουρκία.

“Τη Δευτέρα χάρηκα με τρόπο που δύσκολα μπορείς να φανταστείς. Μετά από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής μου, πήγα στο γήπεδο ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας για έναν αγώνα της 3F Superliga. Ήταν η ανταμοιβή μου για τη σκληρή δουλειά. Η Βέιλε μου έδειξε ότι με πίστευε, ότι μπορούσα να επιστρέψω πιο δυνατός και το γεγονός ότι δεν έπρεπε να πιέζομαι ή να επιβάλλω κάτι, αυτό ήταν μια μεγάλη εμπιστοσύνη”, είπε ο Εμμανουηλίδης και πρόσθεσε:

Η καθιερωμένη... χειμερινή εμφάνιση σεναρίων για τον Αϊτόρ και την Τβέντε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:27 - 24.02.2024

Η καθιερωμένη... χειμερινή εμφάνιση σεναρίων για τον Αϊτόρ και την Τβέντε

Ο Αϊτόρ δεν παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φατίχ Τερίμ και στην Ολλανδία επανεμφανίστηκαν οι κλασικές φήμες του χειμώνα περί ενδιαφέροντος της Τβέντε.

“Επιστρέφω δυνατός σωματικά και ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχω την επιθυμία να παίξω κι ελπίζω ότι θα ανταμείψω τόσο τον σύλλογο όσο και τους φιλάθλους για τη στήριξη. Ένιωσα αναγνώριση όταν μπήκα στο γήπεδο. Ανυπομονώ για τους ανοιξιάτικους αγώνες και θέλω να γίνω καθοριστικός παράγοντας στην προσπάθεια για παραμονή”».