Η καθιερωμένη... χειμερινή εμφάνιση σεναρίων για τον Αϊτόρ και την Τβέντε

Αϊτόρ

i

Intime

Η καθιερωμένη... χειμερινή εμφάνιση σεναρίων για τον Αϊτόρ και την Τβέντε

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:27 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 24.02.2024

Ο Αϊτόρ δεν παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φατίχ Τερίμ και στην Ολλανδία επανεμφανίστηκαν οι κλασικές φήμες του χειμώνα περί ενδιαφέροντος της Τβέντε.

Ο Αϊτόρ δεν διάγει την πιο παραγωγική του περίοδο στον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, αυτό το τάιμινγκ έχει πολλά κοινά με την πρώτη χρονιά του Ισπανού εξτρέμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όταν δεν είχε καθιερωθεί και δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από τον Λάζλο Μπόλονι

Δεν είναι μυστικό ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ένιωθε σιγουριά υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ακόμα και όταν δεν έπαιζε βασικός, ήξερε ότι ο Σέρβος προπονητής τον πίστευε και τον εμπιστευόταν.

Συναισθήματα που ο Αϊτόρ δεν έχει αισθανθεί μέχρι σήμερα με τον Φατίχ Τερίμ. Βέβαια, ο Τούρκος συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από τον προκάτοχο του. Ο Τερίμ έχει τον τρόπο του με τους ποδοσφαιριστές, αφού η φήμη που τον συνοδεύει είναι αυτή του μετρ στην ψυχολογία και στην εμψύχωση του υλικού του.

Ωστόσο, ο Αϊτόρ είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Χρειάζεται χρόνο και ειδική προσέγγιση, που δεν είναι βέβαιο ότι ο Τερίμ έχει τον χρόνο και την υπομονή για να προσεγγίσει τον Ισπανό στην παρούσα φάση. Με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να πηγαίνει από το ένα ντέρμπι στο άλλο. 

Το ΟΑΚΑ αποτελεί πλέον μια επιλογή για τον τελικό

Το ΟΑΚΑ αποτελεί πλέον μια επιλογή για τον τελικό

Γιατί το μεγαλύτερο Στάδιο της χώρας πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας ώστε, αν το ζευγάρι του τελικού είναι Παναθηναϊκός-Αρης, να διεξαχθεί εκεί και ο ρόλος που θα παίξει το πρόσφατο παράδειγμα του 2010.

Πιθανώς να μην θεωρηθεί τυχαίο ότι σε αυτό το τάιμινγκ, διαδίδονται φήμες για τον Αϊτόρ και την Τβέντε. Στην Ολλανδία υποστηρίζουν πως δεν ασχολήθηκαν οι Ολλανδοί παράγοντες με τον 28χρονο εξτρέμ, αλλά πραγματοποιήθηκε επαφή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όσο δόση αλήθειας και να εμπεριέχεται στη φημολογία, είναι σαφές ότι προς το παρόν δεν υφίσταται κανένα θέμα. Για πρακτικούς λόγους, αφού δεν επιτρέπονται μεταγραφές τον Φεβρουάριο. Αλλά και για ουσιαστικούς, αφού και να θέλουν στην Τβέντε να συμφωνήσουν με τον Αϊτόρ, πρέπει προηγουμένως να αποταθούν στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή του Αϊτόρ, εμφανίζονται σενάρια για την πρώην ομάδα του. Έχει μετατραπεί σε παράδοση, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί με κάτι πιο χειροπιαστό από την Ολλανδία... 

Στο Τριφύλλι δεν έχουν πάψει να πιστεύουν στις ικανότητες του Αϊτόρ. Κυρίως, για να δούμε τον εξτρέμ που σκορπούσε τρόμο στις αντίπαλες άμυνες μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, πρώτα απ' όλα εναπόκειται στον ίδιο τον Καταλανό άσο. Μόνο αυτός μπορεί να «ξεκλειδώσει» τις αρετές του και να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα.