Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός αν ο τελικός γίνει με κόσμο στο ΟΑΚΑ

Οπαδοί Παναθηναϊκού

i

© Intime

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός αν ο τελικός γίνει με κόσμο στο ΟΑΚΑ

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη, το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ και ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Σε μία ρεβάνς «θρίλερ» στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ κι έκλεισε τη θέση του για τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Λημνιός με γκολ στο 129’ έστειλε τη ματσάρα με τον Δικέφαλο στα πέναλτι (1-2), εκεί ο Ντραγκόφσκι έσωσε τρία match-ball και χάρισε στο «τριφύλλι» μία σπουδαία νίκη.

Πλέον άπαντες στο «τριφύλλι» στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό, με σκοπό να γίνει γνωστός και ο δεύτερος φιναλίστ. Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Βέλεθ (0-1).

Όσον αφορά στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου του 2024, με την έδρα να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Πριν μερικές μέρες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο πέρσι είχε γίνει ολόκληρο... σίριαλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος, με παιδιά, μαθητές».

Μπορεί μέχρι πριν μερικές ώρες το «Πανθεσσαλικό» να αποτελούσε την επικρατέστερη λύση, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις με το ΟΑΚΑ άλλαξαν τα δεδομένα. Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Sportal, το Ολυμπιακό Στάδιο είναι ξανά απόλυτα ασφαλές και θα επαναλειτουργήσει.

Από το βράδυ της 6ης Μαρτίου που θα γνωρίζουμε και τον δεύτερο φιναλίστ, η ΕΠΟ θα είναι υποχρεωμένη να αποφασίσει για την έδρα της σπουδαίας αναμέτρησης. Εφόσον το ζευγάρι είναι ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, τότε το ΟΑΚΑ, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μία επιλογή και είναι εξαιρετικά πιθανό να μπει στο τραπέζι να γίνει εκεί ο τελικός με παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων.

Σε περίπτωση που συμβεί το συγκεκριμένο σενάριο, ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο ομάδες αναμένεται να απασχολήσει την αθλητική επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!
CONFERENCE LEAGUE

13:06 - 23.02.2024

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!

Δύο ομάδες από τις 16 του Europa Conference League είναι ελληνικές, οπότε εύλογα προκύπτει η απορία. Θα γίνει τελικά ο τελικός στην OPAP Arena αν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος;

Με βάση τους τελευταίους τελικούς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πάρουν περίπου 22 με 25 χιλιάδες εισιτήρια. Εάν ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» θα είναι ο Άρης, οι φίλοι των κιτρινόμαυρων αναμένεται να πάρουν άλλα τόσα. Τέλος, αν ο Παναιτωλικός κάνει την «έκπληξη» στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάρει την πρόκριση για τον τελικό, εκεί τα δεδομένα με την παρουσία του κόσμου θα αλλάξουν.

Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν μονάχα πιθανά σενάρια, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την έδρα του τελικού και το αν θα γίνει με κόσμο.